Veniu a tastar la selecció de tapes pensades especialment per degustar amb una copa de vi DO Alella que ofereixen els establiments del muncipi.
Dies: 3, 4 i 5 de setembre, a partir de les 10 h.
Preu: 5 € cada tapa + vi.
Participa al concurs de Tapes + Vi!
Com funciona?
1. Tasteu una tapa i una copa de vi.
Cada establiment participant oferirà una proposta gastronòmica maridada amb vi DO Alella. Per participar en el concurs cal tastar quatre tapes de bars i restaurants diferents i aconseguir, per tant, els quatre segells que us posaran en els mateixos establiments.
2. Completeu la butlleta.
Un cop aconseguits els segells, afegiu les vostres dades en la butlleta.
3. Dipositeu la butlleta a les urnes que trobareu en cada establiment participant.
4. Entrareu en el sorteig de 2 experiències enoturístiques a La Terra de la Pansa Blanca.
Les persones guanyadores seran informades per telèfon o correu electrònic.
Tapa: Fideuada de Ca la Nena
Vi: Les campanes de Lima (L'Artesà del temps)
Horari: de 12 a 15h
Tapa: Les braves del Cal Barquer
Vi: Parvus Syrah (Alta Alella)
Horari: de 10 a 13.30h
Tapa: Mini roll de llebre a la Royal amb salsa foie.
Vi: Parvus syrah (Alta Alella)
Horari: de 12 a 15.30h y de 20 a 22.30h
Tapa: Farcellet de bleda farcit de mascarpone, panses, pinyons i pernil
Vi: Pansa blanca (Masia Can Roda)
Horari: de 11 a 13h
Tapa: Mandonguilles amb salsa o pinxo de pebrot amb anxova
Vi: Xarel·lo o Tres Ceps (Roura)
Horari: de 12 a 15h
Tapa: croquetes farcides de ceps i foie, espinacs i formatge i botifarró amb poma
Vi: Xarel·lo (Roura)
Horari: de 10-14h i de 18-22h
Tapa: Assortit d'embotits o tàrtar de salmó fumat
Vi: Edicions Limitades. Mataró ancestral (Bouquet d'Alella) o 3 (Testuan)
Horari: de 10 a 14h
Tapa: Assortit conserva de marisc amb patates xips i Salsalella
Vi: Pansa blanca (Raventós Alella) o Pansa blanca (Alta Alella)
Horari: de 12 a 15h
Tapa: Mini hamburguesa amb formatge de cabra gratinat amb base de figues confitades
Vi: Marfil Clàssic (Alella Vinícola)
Horari: de 10 a 14h i de 20 a 22.30h
Tapa: Empanades de carn o pernil dolç i formatge
Vi: Pansa Blanca (Raventós Alella)
Horari: de 10 a 14h
Tapa: Bacallà gratinat amb allioli o cua de bou guisada
Vi: Marfil Clàssic (Alella Vinícola)
Horari: de 12 a 16.30h
Tapa: Timbalet de formatges amb ceba caramel·litzada, mango i raïm
Vi: Ivori Blanc (Alella Vinícola)
Horari: de 12 a 15h
Tapa: Broqueta de vacío, prunes caramel·litzades a la brasa i escalunya amb reducció de vi negre Alta Alella i vinagre de Mòdena
Vi: Garnatxa negra (Alta Alella)
Horari: de 11 a 14h i de 19 a 21h
Tapa: Calamars a la romana o aletes marinades
Vi: Pansa blanca (Alta Alella)
Horari: de 12 a 15h
Tapa: Tempura de filet
Vi: Entre Amics Negre (Bouquet Alella)
Horari: de 10 a 14h
Tapa: Caneló de bolets silvestres amb crema de ceps i oli de tòfona
Vi: Pansa blanca (Raventós d´Alella) o Parvus Chardonnay (Alta Alella) o Sauvignon Blanc (Roura)
Horari: de 10 a 14h
Tapa: Broqueta "mar i muntanya"
Vi: Marfil cava brut nature (Alella Vinícola)
Horari: de 10 a 14h
Tapa: Llagostins fregits
Vi: Pansa blanca de Serralada (Masia Can Roda)
Horari: de 12.30 a 19h
Tapa: Pollastre teriyaki amb sèsam sobre llit d'arròs rosa o fajita de pulled d'heura (vegà)
Vi: Tina 9 (Raventós d'Alella)
Horari: de 10 a 14h
Tapa: Pa de coca amb pernil ibèric de gla, formatge brie i ceba caramel·litzada
Vi: Sepo blanc (Raventós Alella)
Horari: de 12 a 16h