Notícies
Publicat el 26 de juny de 202426.06.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Escola d'Iniciació Esportiva acomiada el curs i prepara el següent
Cloenda EIE

L'Escola d'Iniciació Esportiva Municipal (EIE) ha enfilat la recta final de la seva temporada esportiva amb la cloenda del curs 2023-2024 amb entrenaments oberts i exhibicions de les diferents disciplines esportives que s'hi ofereixen. Les sessions de comiat de curs s'han desenvolupat des d'inicis del mes de juny i han finalitzat el dia 21 amb un entrenament de portes obertes de l'especialitat de rugbi.

Al llarg d'aquest mes s'han programat, entre altres activitats, l'open bloc d'escalada d'esports outdoor, les jornades atlètiques de la modalitat d'atletisme, les cloendes obertes de les disciplines d'arts marcials (taekwondo i judo) i les exhibicions de gimnàstica rítmica i patinatge artístic. 

Durant aquesta temporada 2023-2024, l'Escola d'Iniciació Esportiva Municipal ha comptat amb més de 260 inscrits/es en les seves set diferents especialitats esportives. A banda de les sessions d'entrenament s'han programat més de 50 activitats complementaries en cap de setmana.

Preparant el curs vinent

Des de la Regidoria d'Esports ja han preparat el programa d'activitats del curs 2024-2025 de l'Escola d'Iniciació Esportiva. Es mantenen les set modalitats esportives: judo, taekwondo, rugbi, outdoor, gimnàstica rítmica i patinatge artístic. Les inscripcions s'obren a partir del 2 de setembre i les classes comencen a l'1 d'octubre.

Més informació a www.alella.cat/escolainiciacioesportiva 

 

Pujar al principi de la pàgina