Notícies
Publicat el 3 de març de 202203.03.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Reparatruck torna a Alella
reparatruck

PROPERES VISITES: 

Per al moment no hi ha visites programades

Totes les visites es fan a la Plaça de l'Ajuntament, de 10 a 13h

La furgoneta del Reparatruck, el servei d'autoreparació mòbil, torna a partir d'aquest mes d'abril per ajudar als veïns i veïnes del poble a reparar aquells petits aparells elèctrics, bicicletes o aparells informàtics que tenim a casa espatllats. L'objectiu principal és potenciar la prevenció d'aquests tipus de residus, allargant la vida útil dels objectes.

La situació d'alerta sanitària va obligar a ajornar les visites previstes els mesos anteriors i ara es torna a reprendre el servei amb totes les garanties de seguretat i amb un nou calendari de visites. 

El servei està dinamitzat per Solidança, una entitat sense ànim de lucre nascuda l'any 1997 amb l'objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient, i gestionat pel Consorci de Tractament de Residus del Maresme.  

La furgoneta s'instal·larà a la Plaça de l'Ajuntament i pot fer ús del servei qualsevol persona, sense inscripció prèvia. Només cal dur l'aparell que es vulgui reparar i la persona encarregada del Reparatruck us ajudarà a reparar-lo, si és possible, seguint l'ordre d'arribada. 

QUÈ ES PODRÀ REPARAR?

Es donarà servei en l'assessorament de reparacions de:

Bicicletes
Petits aparells elèctrics:  batedores, assecadores, cafeteres, estufes de resistències, planxes, ventiladors, màquines d'afaitar, aspiradores, carregadors; i, de forma general tot tipus d'electrodomèstics amb dimensions inferiors a 50 cm.
Aparells d'informàtica i telecomunicacions: telèfons mòbils, tauletes i ordinadors.

Pujar al principi de la pàgina