Filtrar esdeveniments
Els formularis
Publicat el 29 de juny de 202229.06.2022
CAN MANYÉ. Inscripcions al projecte participatiu "Pedra, paper, territori. Creació i pensament des de la Verema" dirigit per Sara Milian

Proposta participativa que impulsa la reflexió vers el món vitivinícola, la sostenibilitat i la gestió del territori a través de l'elaboració de llibres d'artista tot recuperant i reinterpretant la iniciativa celebrada l'any 2009 a Can Manyé.

De manera oberta i compartida, el projecte s'articula a partir de dos temps. El de verema, espai on recollir, i el de vinificació, espai on crear. El primer consistirà en col·loquis amb referents de la pagesia, la viticultura i l'art. Recollirem les idees clau que, posteriorment, posarem a vinificar per nodrir els llibres d'artista que formaran part de l'exposició. Des d'aquest segon temps s'impulsarà la creació individual i la configuració col•lectiva de la mostra.

Durant les xerrades, conduïdes per la periodista cultural Montserrat Serra, dialogarem amb l'artista Joma i amb l'editorial d'obra gràfica Tinta Invisible. Seguiran les trobades amb Pau Gutiérrez, pagès, i Mireia Pujol-Busquets, enòloga i responsable d'Alta Alella.

Les sessions de creació estaran dirigides per Sara Milian, impulsora del projecte, i comptaran amb la col·laboració d'altres artistes reconeguts del nostre entorn més proper com són Tomàs Bel, Victòria Pujadas i Enric Satué.

Dades personals
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
Inscripcions
Cliqueu per veure l'ajuda Col·loquis:
Cliqueu per veure l'ajuda Elaboració dels llibres d'artista:
*
Com t'ha arribat la informació?
Com has rebut la proposta?
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Pujar al principi de la pàgina