Filtrar esdeveniments
Exposicions temporals
Publicat el 15 de gener de 202015.01.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nostos  [ νόστος ], el camí de tornada: una altra mirada al barri del Rost
Un projecte d'Antoni Madueño amb la participació de l'institut Alella i l'escola Fabra. Del 17 de gener al 23 de febrer de 2020 a Can Manyé
Exposició gener Can Manyé
 • Dates: 
  Del 17 de gener al 23 de febrer de 2020
 • Horari: 
  dimecres, dijous i divendres de 17.30 a 20.30h, dissabte i diumenge d'11 a 14h
 • Lloc: 
  Can Manyé espai d'art i creació
 • Organitza: 
  Ajuntament d'Alella
 • Preu: 
  Gratuït
 • Web: 
  www.alella.cat/canmanye
 • Descripció

  Can Manyé acull del 17 de gener al 23 de febrer una proposta artística que ens apropa al barri del Rost, des d'una altra mirada, polièdrica, familiar i propera. “Nóstos [νόστος], el camí de tornada”, un treball artístic i cultural d'Antoni Madueño amb alumnes de l'Institut Alella i de l'Escola Fabra. El projecte se centra en el barri del Rost, un espai pel qual els alumnes transiten diàriament durant anys però que és buit de vincle més enllà de la localització concreta dels centres educatius. 

  Amb aquesta proposta col·lectiva es posa en valor el patrimoni tant per material de l'exposició, com per les accions públiques proposades. El treball a l'aula, al barri i a l'espai d'art aprofundeix en la creació d'elements tot partint de l'observació i la coneixença, mitjançant tècniques com ara el collage, l'audiovisual o la fotografia, per recrear un barri que és el centre de la mostra. Un viatge polièdric als records d'infantesa i alhora una dissecció del sentiment dels que encara no recorden. El recorregut amb diferents visions, la del jo i la de l'altre. El transeünt i el qui mira rere la finestra, els paisatges o les illes conegudes que articulen el viatge.

  Inauguració: divendres 17 de gener a les 20h

  Tres mirades sobre el Rost. Col·loqui sobre l'exposició: dimecres 5 de febrer a les 20h

  Rostejar. Visitada comentada a l'exposició: diumenge 16 de febrer a les 12h 

  Cartell de l'exposició

  FULL DE SALA 

Pujar al principi de la pàgina