Notícies
Publicat el 27 de maig de 201627.05.2016
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El cap de setmana més esportiu amb la Festa del Joc i l'Esport

Festa del Joc i de l'EsportAlella viurà el cap de setmana més esportiu el 4 i 5 de juny amb la Festa del Joc i de l'Esport. Dissabte al matí es farà una jornada atlètica i per la tarda, rugbi, activitats aquàtiques i zumba. Diumenge en horari de matí i tarda hi haurà activitats lúdiques i esportives al Pavelló.

Festa del joc i de l'esport

Dissabte 4 de juny
De 10 a 12h Pista d'entrenament d'atletisme Municipal Josep Maria Pareras
Matinal atlètica per a totes les edats conduïda pels entrenadors de l'Escola d'Iniciació Esportiva i el Club Esportiu Serra Marina. Cal portar roba i calçat esportiu adequats i agua per hidratar-se. 60 m llisos, 1000 m, salt de llargada, curses de relleu, curses d'obstacles, llançaments.

De 17 a 18.30h Camp d'Esports Municipal
Sessió d'entrenament i activitats per a totes les edats conduïda pels jugadors de Club de Rugby d'Alella. Cal portar roba i calçat esportiu adequats i agua per hidratar-se.

De 17 a 18.30h Complex Esportiu Municipal
Jornada aquàtica. Jocs i activitats per a tota la família, conduïdes i dinamitzades per professorat de l'Uesports Alella. Cal portar banyador, xancletes i casquet de bany. Aforament limitat... Circuits, inflables, aiguagym.

De 19 a 20h Plaça d'Antoni Pujadas
Classe oberta de zumba. Activitat per a totes les edats conduïda i dinamitzada per professorat de l'Uesports Alella. Es recomana portar roba i calçat esportius i aigua per hidratar-se.

Diumenge 5 de juny
D'11 a 14h i de 17 a 20h. Pavelló Municipal d'Esports
Festa lúdico-esportiva. Activitats esportives, inflables, tallers, actuacions...

Més informació

Festa del Joc i de l'Esport

Pujar al principi de la pàgina