Portada|Esports|Activitats programades Alella Valora l'Esport
 
Versió per imprimir
Activitats programades Alella Valora l'Esport

Divendres 14 de març   

19h a Can Lleonart

Presentació del Programa “Alella Valora l'Esport!”! 

19:30h Xerrada: “Viatjar en Bicicleta”

Perquè viatjar en bicicleta? Que ho fa diferent a d'altres formes de viatjar? Que cal tenir en compte? Quines propostes poden ser bones per iniciar-se?
En Xavier Tarafa, enginyer informàtic de professió, esportista i aventurer incansable, donarà el tret de sortida a les activitats d'aquest programa i ens explicarà la seva experiència de com una afició esportiva ha esdevingut projectes amb els que ha recorregut milers de kilòmetres.

Diumenge 23 de març  

11h Pavelló Municipal d'Esports
Taller: Posem a punt la bicicleta ! (Addict Bikes). Els especialistes d'Addict Bikes ens ajudaran a posar a punt les nostres bicicletes i ens donaran nocions de manteniment bàsic i del que cal tenir en compte quan sortim en bicicleta.

12h  Pavelló Municipal d'Esport  Passejada en bicicleta per d'Alella
Després provarem les nostres “màquines” fent una passejada d'uns 5 km per Alella
Activitat oberta a tots els públics. Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult. Obligatori portar casc.

Dijous 3 d'abril      

20h Can Lleonart
Xerrada: “Esport: beneficis, riscos i prevenció.” En un temps en el que l'esport i l'activitat física de lleure estan més presents que mai en la societat i la participació en proves esportives està en constant augment, el Dr. Joan Vilaseca ens informarà i aconsellarà del que hem de tenir present per tal de gaudir de l'esport amb seguretat. 

Dissabte 26 d'abril   

Can Lleonart 
Revisions mèdiques esportives amb prova d'esforç, a càrrec del Dr. Joan Vilaseca. Volem posar en relleu com és d'important saber com estem físicament a l'hora de plantejar-nos alguns reptes esportius. Adreçades a persones que realitzin esport de manera regular amb una certa intensitat o es plantegin fer-ho.
Cal Inscripció prèvia. Places limitades. (Preu aproximat de 25€). 

Divendres 16 de maig 

20h Can Lleonart
Xerrada: “Ya sabía yo que en avión era más fácil ... Cruzando el atlántico a remo”
Us heu plantejat algun cop un repte que semblava inassolible ... en Pedro Ripol, advocat de professió i un altre esportista aventurer, ens explicarà que el va portar a participar en una regata amb la que va creuar l'Atlàntic, des de l'illa de Tenerife fins a la de Barbados, remant 2.835 milles (5.250 km) amb un altre company en una embarcació de 7 m. Apta per a tots els públics.

Diumenge 18 de maig   

10 h Caiac i paddle-surf a la platja d'El Masnou.
 Els monitors de Front-Med ens explicaran les bases tècniques d'aquestes modalitats i ens enenyaran a fer les primeres palades. Vine a fer un tast de mar amb una activitat apte per a petits i grans (els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta i els joves de 16 a 18 hauran de presentar una autorització paterna).
Activitat gratuïta (màxim 25 places)
Durada de l'activitat:  1 hora 30 minuts
Més informació i inscripcions: Àrea d'Esports 93 540 19 93 / esports@alella.cat

ACTIVITAT DE FORMACIÓ

Del 12 d'abril al 22 de maig: Curs de Monitors/es de Futbol Base (Federació Catalana de Futbol)

Titulació mínima exigible a partir de la temporada 2015/16 per poder entrenar equips de Futbol.

Monitors d'equips en entitats esportives, Campus d'Estiu, ...és el moment de formar-te per tenir més oportunitats de treball.

Organitzen: Ajuntament d'Alella (Regidories d'Esports i Adolescència i Joventut) i Club de Futbol Alella

Imparteix el curs: Federació Catalana de Futbol (Escola d'Entrenadors)

Mes informació: Regidoria d'Esports: 93 540 19 93 esports@alella.cat Regidoria d' Adolescència i Joventut 93 540 72 45 alellajove@alella.cat

Inscripcions: Federació Catalana de Futbol: www.fcf.cat (formació) a partir del 10 de març.

Lloc: Edifici Antiga Escola Fabra (Aula d'entitats)

Pujar al principi de la pàgina