Notícies
Publicat el 2 d'agost de 202402.08.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Neix Can Lleonart Jove per incentivar l'accés del públic jove al centre cultural
Can Lleonart Jove

El programa de tardor de Can Lleonart incorpora una novetat important: el tret de sortida a la nova proposta de Can Lleonart Jove. Un punt de partida, liderat des de les regidories de Cultura i Adolescència i Joventut, que té l'objectiu incrementar la participació juvenil  incorporant a la programació de Can Lleonart propostes que puguin engrescar a un públic més jove i introduir mecanismes que afavoreixen l'accés a la formació d'aquest col·lectiu i els espais intergeneracionals. 

Can Lleonart Jove neix del treball iniciat des de l’àrea d'Adolescència i Joventut per promoure la participació del públic adolescent i jove en els afers locals i la vida associativa i cultural del poble i de les propostes sorgides dins de l'elaboració del Pla d'Acció Cultural que està duent a terme l'Ajuntament. 

Aquesta nova mirada cap al públic jove, amb edats de 16 a 29 anys, es concreta en tres accions principals: programació de cursos i tallers anuals amb temàtiques que atreguin aquest col·lectiu; reserva de places per a joves en aquelles activitats pensades per al públic jove i descompte del 25% a les quotes mensuals dels cursos anuals de Can Lleonart. 

El naixement de Can Lleonart Jove, permetrà a l’Àgora centrar la programació en activitats més adaptades al públic adolescent, amb càpsules de curta durada que incorporen noves tendències i gustos, com ara els tallers de manga, cal·listènia, skate, parkour, PD o acrobàcies. 

Les inscripcions als cursos de tardor de Can Lleonart arrenquen el 17 i 18 de setembre pel veïnat d'Alella i antic alumnat i, a partir del 19, per a tothom. En les mateixes dates s'inicien també les inscripcions a les càpsules de l’Àgora.

Més informació a www.alella.cat/canlleonart 

Pujar al principi de la pàgina