Portada|Cultura i Festes|Regidoria de Cultura|Centre Cultural Can Lleonart
Centre Cultural Can Lleonart
Telèfon
Inscripcions

11 i 12 de gener per a antics usuaris i usuàries
a partir del 13 de gener per a tothom

Horari
De dilluns a dijous, de 8.30 a 13h i de 16.30 a 20h. Divendres, de 8.30 a 13h. 
AVÍS IMPORTANT

Les noves mesures preventives aprovades per la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19 qa suspendre l'activitat PRESENCIAL a Can Lleonart. En tots aquells cursos i tallers que sigui possible l'activitat es farà de manera virtual. El calendari d'inscripcions dels cursos d'hivern es manté. Consulteu les afectacions en aquest enllaç  

Butlletí electrònic

Doneu-vos d'alta aquí

Inscriu-te als cursos i sortides

Can Lleonart

Can Lleonart és un equipament municipal d'àmbit sociocultural on està ubicada la Regidoria de Cultura i el Centre Cultural.

Està situat en la confluència de les dues rieres, la riera de la Coma Clara i la riera de la Coma Fosca. La seva façana barroca decorada amb esgrafiats és una de les imatges que millor defineixen el nostre poble.
Can Lleonart organitza les activitats de la Regidoria de Cultura i dóna vida al Centre Cultural, un espai destinat als alellencs des d'on s'ofereix una programació variada de caire general que vol donar resposta al moviment social del poble d'Alella.

 

QUÈ HI POTS TROBAR

  • Cursos i tallers
  • Sortides
  • Tertúlies
  • Sol·licitud d'espais per a reunions, etc.
Directora del Centre Cultural
Núria Sala
Atenció al públic

Ester Jornet
Marta Juan
Mireia Ballbé 

Tècnica de Festes
Mireia Fernández
DESTAQUEM
Dimarts, 11 de febrer

Can Lleonart inicia les activitats de 2021 el 13 de gener amb un programa trimestral que inclou 53 cursos i tallers —11 dels quals són nous— tertúlies i sortides. Les persones usuàries i els veïns i veïnes d'Alella poden apuntar-se l'11 i 12 de gener i a partir del 13 de gener les inscripcions s'obren a tothom. S'han de fer de forma virtual des de d'aquest ENLLAÇ.Llegir més

Pujar al principi de la pàgina