Notícies
Publicat el 15 de maig de 202415.05.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Últims retocs a les obres de millora de l'entorn del carrer Àfrica
Carrer Àfrica estrena remodelació

Ajuntament està a punt d'enllestir la millora de l'espai públic de l'entorn del carrer Àfrica. L'estrena de la remodelació d'aquest important espai públic es farà el proper diumenge 19 de maig, amb un matí de jocs per a la canalla, ambientació musical i vermut festiu al migdia. 

Les obres es van iniciar l'1 de febrer i han suposat una inversió de 283.425 euros. Seguint el projecte elaborat per l'estudi d'arquitectura i paisatge d'Isabel Bennasar, s'ha remodelat aquest àmbit amb la creació d'un nou espai públic a la pista que existia anteriorment,  la connexió amb l’àrea de jocs de la Gegantona Facunda i la reurbanització del carrer Àfrica.

Amb aquesta actuació s'ha ampliat i adequat  l'espai destinat als vianants i dignificant i millorant la qualitat de l'entorn amb la renovació de la pavimentació, l'enllumenat, la jardineria i el mobiliari urbà. La intervenció també ha comportat la pavimentació de la vorera del carrer del Maresme, la creació de nous passos de vianants i la millora de la connexió existent fins al carrer de Montagut. 

La pista asfaltada s'ha reconvertit en un espai d'estada, de sauló compactat, enjardinat i accessible, amb connexió amb la zona de jocs existent mitjançant una rampa de comunica els dos espais.  A més, s'han instal·lat unes grans jardineres amb arbrat i espècies arbustives i mobiliari urbà. També s'ha incrementat l'espai per a vianants del carrer Àfrica, s'han suprimit els aparcaments i s'ha reconvertit en una via de plataforma única, amb voreres més amplies i arbrat. 

  

Pujar al principi de la pàgina