Notícies
Publicat el 22 de març de 202422.03.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella celebra el Dia Mundial de l'Aigua
Dia de l'Aigua

Alella ha celebrat el Dia Mundial de l'Aigua amb diverses activitats adreçades al públic escolar per conscienciar-lo de la importància de l'aigua, de la situació de sequera que viu Catalunya i la necessitat reduir el consum fent un ús racional dels recursos hídrics. Més de 200 alumnes de l'Escola Fabra, l'Escola La Serreta i l'Institut han visitat aquest divendres 22 de març l'exposició "Operació aigua", instal·lat a la porxada de la rambla d'Àngel Guimerà des del 16 de febrer i fins a l'1 d'abril. A més de visitar l'exposició, l'alumnat també ha pogut participar en un taller de l'aigua ofert per l'empresa Agbar, concessionària del servei de subministrament d'aigua d'Alella. 

A més de la visita a l'exposició, l'Ajuntament ha programat un espectacle familiar a la Plaça de l'Ajuntament al qual ha assistit l'alumnat de primària. L'espectacle Goteta, l'última gota d'aigua,  tracta en clau d'humor diferents temes educatius relacionats amb l'aigua, animant al públic a participar i fer aportacions. 

L'Ajuntament ha posat a disposició de les escoles material didàctic personalitzat on s'explica de manera molt visual tot el cicle de l'aigua del municipi. El fulletó inclou consells d'estalvi d'aigua i un qüestionari per posar a prova els coneixements adquirits sobre aquest tema.

Pujar al principi de la pàgina