Notícies
Publicat el 21 de desembre de 202321.12.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament promou una nova campanya de sensibilització ambiental i civisme
Educadors ambientals

Coincidint amb les festes nadalenques i l'augment de generació de residus que comporta aquesta celebració, l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha impulsat una nova campanya d'informació i sensibilització ambiental i civisme amb l'objectiu de millorar el comportament de la ciutadania amb relació amb la reducció i la correcta recollida de residus.

Del 22 al 29 de desembre un informador ambiental voltarà pels carrers i places dels diferents barris del municipi, degudament identificat i vestit amb una armilla de color taronja amb el distintiu "Alella+Sostenible".  Es desplaçarà sobretot per les zones més concorregudes del poble i per les àrees de recollida de residus. L'objectiu és recordar a la ciutadania aquelles qüestions que més comportaments incívics provoquen com ara la prohibició de deixar trastos i voluminosos fora dels contenidors i també sensibilitzar-los sobre els beneficis del reciclatge i la reutilització per a la reducció de residus.  A més d'aclarir els dubtes que es puguin plantejar, durant la conversa amb la ciutadania es repartiran tríptics informatius sobre la recollida de residus i el malbaratament alimentari. 

La campanya de sensibilització compta amb la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya, Ecoembes i Ecovidrio.

Punt de recollida d'arbres de Nadal

Passades les festes nadalenques, l'Ajuntament habilitarà un espai a la Riera Principal, al costat de la zona on s'ubica la deixalleria mòbil, perquè la ciutadania pugui deixar els arbres de Nadal. L'espai estarà disponible fins al 22 de gener. Abans de portar-los al punt de recollida, cal retirar el test i tots els guarniments de l'arbre per poder reciclar-lo com a fracció vegetal i poder-ne obtenir compost. 

Cartell arbres

Pujar al principi de la pàgina