Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 26 d'octubre de 202326.10.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Txema Salvans acomiada l'any expositiu de Can Manyé
cartell Txema Salvans

Can Manyé tanca l'any amb una exposició del reconegut fotògraf Txema Salvans (1971, Barcelona), comissariada per Albert Gusi i Andrés Hispano. Amb el títol “Un domingo cualquiera”, la mostra és una coproducció del Festival Panoràmic de Granollers i l'espai d'arts alellenc. Es podrà visitar del 3 de novembre al 17 de desembre.

El treball fotogràfic de Salvans aborda la peculiaritat en la quotidianitat de la cultura popular. En aquest cas, durant els matins de diumenge al pàrquing del Carrefour, al km 5 de l'autovia de Castelldefels. És un lloc desert, però no deshabitat. És precisament la gent que decideix passar en aquest espai el matí del diumenge el que fa que en el fotògraf capturi imatges amb un cert aire de recerca antropològica.

No és la primera vegada que Salvans fa parada a l'espai d'art i creació alellenc. El fotògraf va participar en l'exposició col·lectiva “Un món paral·lel” que es va poder visitar el març i abril de 2018.

L'exposició s'inaugura el 3 de novembre a les 19 h i es tancarà el 17 de desembre amb una xerrada i una visita comentada per l'autor.  

Més informació en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina