Notícies
Publicat el 3 d'agost de 202303.08.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Consell Agrari s'obre a persones vinculades laboralment al cultiu de la vinya
Vinyes

Per tal de garantir la representació del món de la vinya al Consell Agrari Municipal, l'Ajuntament obre una nova convocatòria i modifica els requisits per presentar candidatures amb l'objectiu de cobrir les dues plaçes que queden vacants per a representants d'aquest àmbit. A més de persones propietàries o arrendatàries de finques dedicades a aquest cultiu, la convocatòria es fa extensiva a persones vinculades laboralment a produccions agràries.

Les sol·licituds es poden presentar del 8 al 29 d'agost, ambdós inclosos, mitjançant la presentació d'una instància genèrica des de la pàgina de tràmits de l'Ajuntament. Si la sol·licitud es presenta presencialment es recomana demanar cita prèvia a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). Les persones que disposin d'una vinculació laboral, podran demostrar-ho annexant una declaració responsable.

En el cas que es presentin més candidatures que els membres previstos en el Reglament del Consell Agrari Municipal d'Alella, se seleccionaran les persones candidates per sorteig públic i es generarà una borsa per cobrir vacants que tindrà una vigència de 4 anys.

El Consell, que es preveu constituir el 12 de setembre en el marc de la Festa de la Verema, estarà integrat per l'alcalde i 4 electes triats pel Ple (aquest primer any seran: Mercè Vizern, Oscar Zabia, Natàlia Brenes i Cristóbal Zueras), una persona competent en matèria agrària de l’àmbit supramunicipal (Clara Bonavia), 3 persones de reconegut prestigi en l’àmbit agrari local (Mireia Pujol-Busquets, Rosa Vila i Pedro Calero), un membre del Parc de la Serralada Litoral, un altre del Consell Regulador DO Alella i un de cada associació agrària, a més dels 4 representants de la pagesia local i les 2 persones representants de la ciutadania a títol individual.

Declaració responsable: 

Declaració responsable

Declaració responsable

Fitxer: MODEL_Declaracio_responsable.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 115.42 kB

 

Pujar al principi de la pàgina