Notícies
Publicat el 3 de març de 202303.03.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament presenta el projecte Àgora Alella-La Miralda
Cartell Miralda modificat

Alella aspira a convertir-se en un espai de referència en l'àmbit de la salut comunitària amb el desenvolupament del projecte Àgora Alella-La Miralda. Un espai d'innovació, formació, recerca i emprenedoria impulsat per l'Ajuntament d'Alella, el Campus Can Ruti i el TecnoCampus Mataró-Maresme que s'ubicarà al futur Parc Empresarial de La Miralda, un sector estratègic del municipi que s'ha començat a tramitar urbanísticament amb l'objectiu que esdevingui un eix d'activitat econòmica d'alt valor en el sector quaternari. 

Fa anys que l'Ajuntament treballa amb TecnoCampus i el Campus Can Ruti en el disseny d'un projecte que veurà la llum públicament el proper dijous 16 de març amb una presentació oberta a la ciutadania que es durà a terme a partir de les 19.30 h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. Durant l'acte, totes les parts implicades signaran un protocol d'intencions en què es concretaran els compromisos i les fases de desenvolupament del projecte.

L'acte comptarà amb la participació de Marc Almendro, alcalde d'Alella; Jordi Ara, gerent de l'ICS metropolitana Nord; Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus; Javier Lafuente, Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i Jordi Barretina, director de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. La cloenda de l'acte anirà a càrrec de Joaquim Nadal, conseller de Recerca i Universitats. 

Àgora Alella-La Miralda es projecta com un espai d'innovació, recerca, formació i emprenedoria en l'àmbit de la salut i el benestar comunitari. Un espai generador de coneixement i creador de sinergies entre la ciència, el teixit empresarial, l'administració pública, l'àmbit acadèmic i l'acció social. Un projecte multidisciplinar per abordar de forma transversal els rectes en matèria de salut i benestar de la comunitat actuant en la prevenció, promoció de la salut, assistència i intervenció i rehabilitació.

Imatge Àgora La Miralda

Fases Àgora-La Miralda

Pujar al principi de la pàgina