Notícies
Publicat el 21 de novembre de 202221.11.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Comencen les tasques de poda i manteniment de l'arbrat viari
Poda

L'Ajuntament ha iniciat aquest dilluns, 21 de novembre, els treballs anuals de poda i manteniment de l'arbrat viari. Les feines es desenvoluparan fins al gener en un miler d'arbres repartits per tot el municipi. L'objectiu d'aquests treballs, que es realitzen periòdicament, és garantir la conservació dels arbres, controlar les dimensions, afavorir la qualitat i els atributs paisatgístics, fomentar la biodiversitat i reduir les molèsties que puguin ocasionar al veïnat o als serveis.

A totes les espècies, excepte a les moreres en què es fa una poda de brocada, les podes són de manteniment i sanejament  per tal de treure les branques seques, mortes, malaltes o mal orientades que puguin dificultar el creixement i la salut de l'arbre o bé que obstaculitzin el pas de vehicles o persones o la senyalització viària. 

Les tarees de poda poden afectar puntualment l'estacionament o la circulació de vehicles. Les afectacions seran senyalitzades prèviament als carrers afectats. L'Ajuntament demana a la ciutadania que estigui al cas de les senyalitzacions per tal de facilitar el desenvolupament dels treballs. 

L'Ajuntament va adjudicar a l'empresa Paisatgisme Melsió S.L.U el servei de poda i manteniment de l'arbrat municipal per un import de 28.044 (IVA inclòs) a l'any, prorrogables en terminis d'any en any durant un màxim de dos exercicis més. 

Pujar al principi de la pàgina