Notícies
Publicat el 16 de novembre de 202216.11.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Torna el Gran Recapte el 25 i 26 de novembre en el seu format habitual
El gran recapte

La 14a edició del Gran Recapte, que promou el Banc d'Aliments, se celebrarà als establiments comercials els dies 25 i 26 de novembre. Enguany es tornaran a recollir els aliments directament als comerços i també es podran fer aportacions monetàries a les caixes dels establiments o pel web granrecapte.com fins al 6 de desembre.

L'objectiu de la campanya és sensibilitzar la ciutadania sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d'aliments i promoure una col·laboració continuada al llarg de l'any. 

Els aliments més adients per a la recollida són: llet, oli vegetal, llegums seques i cuites, conserves de carn i de peix i i aliments infantils. Aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones que es distribuiran entre les entitats col·laboradores, que en el cas d'Alella és Càritas.

A part de col·laborar fent aportacions d'aliments la ciutadania té un paper molt important en aquesta iniciativa participant com a voluntaris i voluntàries en la recollida. Per formar part del voluntariat o bé participant en la coordinació cal fer les inscripcions en aquest enllaç

Les persones voluntàries inscrites no poden ser coordinadors/es i viceversa.  El voluntariat es pot apuntar a més d'un punt de recollida i a més d'un torn. El voluntariat haurà de cobrir un torn de 4 h durant els dies de recapte, al punt de recollida que hagin triat. Hi haurà un màxim de persones voluntàries per torn depenent del punt. La coordinació tindrà accés al correu electrònic i al telèfon mòbil del seu equip de voluntariat per poder coordinar-se amb ells/elles. No s'accepten inscripcions de menors de 16 anys, únicament poden constar com acompanyants d'una persona adulta. 

Més informació www.granrecapte.com 

Pujar al principi de la pàgina