X
Emergència sequera
Portada|Medi ambient|Alella celebra la Setmana de la Prevenció de Residus
 
Versió per imprimir
Alella celebra la Setmana de la Prevenció de Residus

L'Ajuntament torna a afegir-se enguany a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que se celebra del 18 al 26 de novembre, organitzant diferents activitats per fomentar accions sostenibles i reduir la producció de residus. 

  Dissabte 11 de novembre de 2023

10 h Plaça d'Antoni Pujadas

MercaFabra.  Mercat de segona mà de i per als infants (joguines, llibres, roba i complements infantils) organitzat per l'AFA de l'Escola Fabra.

Didaltruck. Servei mòbil d'autoarranjament de roba i complements. 

 Dissabte 18 de novembre de 2023

11 h Can Lleonart

Taller de cuina d'aprofitament. 

Taller de cuina per promoure el reaprofitament alimentari. Durant aquest taller la cuinera Monte Sahún ensenyarà diverses receptes per evitar el malbaratament alimentari (hamburgueses de mongeta vermella o pa d'all, entre d'altres). Després de cada recepta, es farà un petit tastet de cadascuna de les elaboracions.

Places limitades.
Inscripcions en aquest FORMULARI 

L'assistència a aquest taller  dona dret a una bonificació del 10% en la taxa de residus 

 Divendres 24 de novembre de 2023

11 h Can Lleonart 

Taller d'iniciació al compostatge cassolà. 

En aquest taller aprendrem els conceptes bàsics del procés de compostatge casolà: com s'ha de fer, què s'hi pot posar i què no, on ha d'estar ubicat el compostador, entre d'altres.

Al finalitzar el taller s'entregarà gratuïtament un compostador a aquelles persones que vulguin començar a fer compostatge a casa, amb el compromís d'adherir-se a la Xarxa de Compostatge d'Alella i d'acceptar un seguiment i assessorament per part del'Ajuntament.

Es lliurarà un compostador per llar (empadronats/des a Alella que mai hagin rebut un compostador per part de l'Ajuntament, fins a esgotar existències). Aquest s'ha de sol·licitar via instància genèrica, abans del dia del taller.

Al taller també hi poden assistir persones que actualment  ja duen a terme compostatge casolà, per resoldre dubtes, compartir la seva experiència... L'assistència al taller dóna dret a una reducció del 10% a la taxa de residus del proper exercici fiscal (programa "Mou-te pels residus").

Places limitades.
Inscripcions en aquest FORMULARI 

L'assistència a aquest taller  dona dret a una bonificació del 10% en la taxa de residus 

Pujar al principi de la pàgina