Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 25 d'octubre de 202225.10.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Toni Giró exposa a Can Manyé un treball sobre l'obsolescència
Cartell Toni Giró

La darrera proposta de l'any a Can Manyé és una producció pròpia amb la firma de l'artista  Toni Giró. A través de l'escultura i de la instal·lació, l'artista parla del coneixement des de la dicotomia absolut-obsolet / obsolet-absolut. Peces i dibuixos que tracten el pas del temps, l'obsolescència vers allò que crèiem inamovible. Segons l'artista, "vivim un sentiment d'obsolescència permanent, on es combinen l'atordiment respecte al present accelerat, la incertesa respecte al futur precari que albirem i la nostàlgia respecte al passat que sabem inoperant". Mentre, alhora, amb l'exposició posa sobre la taula la pràctica mateixa de l'escultura i es pregunta quin hauria de ser el seu sentit d'acció i reflexió.

Sempre també interessat pel dibuix amb materials com la pols, la cendra, el grafit, la tinta, el iode o processos com l'acció de la llum del sol o de la humitat sobre el paper, l'artista incorpora a la mostra el dibuix com un procés de revelar imatges o estructures, on la mà, la ment i el temps -el físic i el climàtic- són els agents i reactius necessaris. 

L'exposició, producció pròpia de l'Espai d'Art i Creació Can Manyé, compta amb l'edició d'una publicació sobre la mostra i d'un llibre d'artista amb tiratge limitat, peça de la mateixa proposta expositiva.

Amb aquesta proposta, Can Manyé proposa al públic traslladar-se a veritables paisatges escultòrics i múltiples línies de reflexió.

Calendari d'activitats relacionades:

  • Divendres 4 de novembre a les 19 h - Inauguració de l'exposició
  • Diumenge 27 de novembre a les 12 h - Visita comentada amb l'artista
  • Diumenge 18 de desembre a les 12h - Tancament i xerrada amb Jordi Font Agulló, historiador i comissari

FULL DE SALA

Full de sala Toni Giró

Full de sala Toni Giró

Fitxer: Full_de_sala_Toni_Giro.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 170.06 kB

Pujar al principi de la pàgina