Notícies
Publicat el 26 de setembre de 202226.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella se suma a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

×  
Nou model energètic: l'única tendència que no passa de moda. #SetmanaEnergia #EUSEW22 Nou model energètic: l'única tendència que no passa de moda. #SetmanaEnergia #EUSEW22

L'Ajuntament ha prepara un seguit de propostes coincidint amb la Setmana Europea de l'Energia Sostenible que se celebra del 26 al 30 de setembre. L'objectiu d'aquesta iniciativa és conscienciar la societat de la necessitat d'implementar un nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d'energia d'origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.
Des de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat s'han programat diferents activitats per conscienciar la ciutadania i donar a conèixer algunes de les accions que es duen a terme des de l'Ajuntament per tal d'afavorir la sostenibilitat en els equipaments municipals.

S'ha programat una xerrada a la sala Carquefou, el dijous 29 de setembre a les 11h, per parlar dels conceptes bàsics de les factures de llum i el gas, i explicar què ens facturen les companyies i quines possibilitats tenim per aconseguir estalviar.  És molt recomanable que les persones assistents duguin una còpia d'alguna factura per poder revisar aquests ítems directament. La xerrada és oberta a tothom i no cal inscripció prèvia. 

A més, també s'organitzaran dues sortides per conèixer de primera mà el funcionament dels sistemes de plaques solars instal·lats a l'Escola Fabra i a l'Escola La Serreta. Les visites són obertes a tothom i es faran a la sortida de l'escola, a partir de les 17h, els dies 5 d'octubre a l'Escola Fabra i el 14 d'octubre a l'Escola La Serreta. 

Pujar al principi de la pàgina