Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 18 de maig de 202218.05.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Tret de sortida a Espais de Poesia amb la inauguració de l'exposició "Spectrum"
Espais de Poesia

La inauguració de l'exposició "Spectrum" i el recital poètic que l'acompanya donarà aquest divendres, 20 de maig, el tret de sortida a la 15a edició d'Espais de Poesia. Un ampli i variat programa que s'estendrà durant deu dies a molts espais del municipi, amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada per a poetes i persones afeccionades a la poesia i difondre la creació poètica des de diferents perspectives i propostes artístiques. 

L'exposició de Marta Bisbal Torres (Mollerussa, 1974) s'inaugura divendres a les 19h i es podrà visitar fins al 3 de juliol. L'artista visual proposa un interessant treball de reinvenció de les vides i les històries que s'amaguen darrere d'una trentena de fotografies antigues i anònimes, rescatades de mercats d'antic o arxius.  La fotografia és un procediment que participa d'un espectacle de (des)aparicions, de presències i absències. A partir de la creació d'un arxiu de fotografies vernaculars, "Spectrum", no pretén recuperar la memòria de les fotografies, sinó dotar-les d'una vida pròpia, amb la col·laboració d'un grup de poetes vinculats a les arts visuals i conformat per Vicenç Altaió, Anna Gual, Joan Navarro, Chantal Poch, Gabriel Ventura i Ester Xargay, que ha estat convidat a endinsar-se en les imatges i a copsar a través del llenguatge la part que hi falta, a establir una relació amb els buits i els plens d'uns fragments de paper peribles i caducs.

La inauguració anirà acompanyada d'un recital en què els i les poetes que han participat en el projecte posaran veu a la lectura de les imatges. L'exposició es pot visitar fins al 3 de juliol, quan es farà l'acte de tancament amb la presència de l'artista. També hi haurà una visita comentada amb l'artista programada per al diumenge 12 de juny a les 12h.

Inauguració de l'exposició: Divendres 20 de maig de 2022 a les 19h 

Visita comentada amb l'artista Marta Bisbal Torres: Diumenge 12 de juny a les 12h

Tancament de l'exposició amb l'artista Marta Bisbal Torres: Diumenge 3 de juliol a les 12h

Full de sala: 

Full de sala Spectrum

Full de sala Spectrum

Fitxer: Full_de_sala_Spectrum.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 54.82 kB

Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina