Notícies
Publicat el 8 d'abril de 202208.04.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament reunirà un grup assessor per reflexionar sobre el futur de La Vinícola
La Vinícola

L'Ajuntament considera de vital importància per al municipi el futur de l'històric i emblemàtic edifici modernista de La Vinícola. Per això, s'ha posat a treballar per tal d'analitzar totes les possibilitats de futur per salvaguardar aquest valuós patrimoni, des que els actuals propietaris van comunicar la seva voluntat de traslladar a un altre espai l'activitat vitivinícola. 

Donada la importància d'aquest edifici, des de l'Alcaldia, s'ha impulsat la creació d'un grup assessor, en el qual s'ha convidat a participar més d'una vintena de persones de diferents àmbits —arquitectura, emprenedoria, patrimoni, sectors socials i vitivinícola, sostenibilitat i medi ambient, a més de tècnics municipals—, la majoria de les quals són d'Alella, però també es comptarà amb l'opinió de persones de fora del municipi. L'objectiu d'aquest treball és analitzar, debatre i reflexionar sobre els possibles escenaris de futur de La Vinícola des de diferents perspectives.

Està previst que el grup assessor pugui fer una primera reunió l'11 d'abril. A la trobada s'analitzarà el valor històric de l'edifici i la situació actual i també es podrà conèixer de primera mà les propostes plantejades per la propietat. Aquest treball ajudarà a clarificar el plantejament municipal sobre el futur d'aquest edifici, tot i que durant el mandat actual el govern no preveu portar al Ple cap iniciativa referent a La Vinícola, segons va avançar l'alcalde Marc Almendro a la darrera sessió plenària del 31 de març.

Pujar al principi de la pàgina