Notícies
Publicat l'1 d'abril de 202201.04.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Els solars sense edificar tindran tres mesos per fer els tancaments 
Tanques solars sense edificar

L'Ajuntament enviarà notificacions a les persones propietàries d'una seixantena de solars i parcel·les sense edificar, situades en sòl urbà, que no han fet els tancaments adequats per garantir la separació entre l'espai públic i el privat.

El maig de 2021, l'Ajuntament va enviar notificacions al centenar de propietats afectades, recordant l'obligatorietat de fer el tancament, tal com estableix el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), en vigor des de 2014. 

En aquesta notificació s'establia un termini fins al finals de 2021 per fer els tancaments. Transcorregut aquest termini i, després de realitzar les corresponents comprovacions, s'ha constatat que 56 solars no han realitzat cap instal·lació i altres 8 han fet un tancament deficient. Totes aquestes propietats rebran properament una notificació de l'Ajuntament en la qual s'estableix un termini màxim de tres mesos per realitzar els tancaments adequats, amb l'advertiment que en cas d'incompliment es procedirà a la imposició d'una primera multa coercitiva de 1.000 euros.

L'Ajuntament recorda també que, d'acord amb l'art 141.5 del POUM totes les edificacions i solars han d'estar en un estat que garanteixi la seva seguretat, salubritat i agençament públic. Aquests requeriments de tancament de les propietats sense edificar no afecta les parcel·les situades en sòl no urbanitzable. 

Pujar al principi de la pàgina