Notícies
Publicat el 7 d'octubre de 202107.10.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament recorda l'obligació de tancar els solars situats a sòl urbà
Ajuntament

Les persones propietàries de solars i parcel·les sense edificar situades en sòl urbà tenen l'obligació de fer els tancaments adequats per garantir la separació entre l'espai públic i el privat. L'Ajuntament va enviar al mes de maig un total de 104 notificacions informant d'aquesta obligació a les propietats afectades, recordant-los l'obligatorietat de fer el tancament, tal i com estableix l'article 99 del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) d'Alella, en vigor des del 5 de desembre de 2014. 

Aquelles parcel·les que no tinguin el tancament o no sigui l'adequat hauran de construir una tanca de separació entre el carrer o la zona verda pública durant aquest any 2021.  L'Ajuntament verificarà a partir de l'any 2022 que s'han realitzat els tancaments requerits i, en cas de que no s'hagi complert amb aquesta obligació, es procedirà a l'establiments de les sancions corresponents. 

L'Ajuntament recorda també que, d'acord amb l'art 141.5 del POUM totes les edificacions i solars han d'estar en un estat que garanteixi la seva seguretat, salubritat i agençament públic.

Aquests requeriments de tancament de les propietats sense edificar no afecta les parcel·les situades en sòl no urbanitzable. 

Pujar al principi de la pàgina