X
Avis serveis AOC
Notícies
Publicat el 10 de setembre de 202110.09.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'exposició "Identitat Esculpida" centrarà la Setmana Europea de l'Esport
Identitat esculpida

Alella s'afegeix a la celebració de la Setmana Europea de l'Esport, que tindrà lloc del 23 al 30 de setembre, amb diverses activitats que tenen per objectiu difondre els valors de l'esport i el paper que l'activitat esportiva juga en la salut física i emocional.

Una experiència de superació personal

Per difondre els valors esportius, l'Ajuntament comptarà amb una convidada d'excepció, l'artista i esportista Mar Hernández Plana, un valuós testimoni de com la pràctica esportiva pot ajudar a superar una malaltia com el càncer de mama, a través de l'exposició “Identitat Esculpida”. Un recull d'imatges que tracten simbòlicament aquest procés de canvi del seu cos i que aborden de forma estètica tot el que hi ha darrere del càncer de mama.

L'activitat amb la bicicleta que inicia en el moment que li diagnostiquen la malaltia es converteix en un mitjà clau i bàsic en el seu procés de superació i recuperació.

L'exposició es pot veure del 20 al 29 de setembre a Can Lleonart (de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20h), tot i que es podrà fer un primer tast en la presentació i la conferència que tindrà  lloc el 18 de setembre a les 11h a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella. L'acte és gratuït però cal fer reserva prèvia en aquest FORMULARI 

Reconeixement als clubs esportius

El 29 de setembre, a les 19h, està previst fer un acte a la plaça d'Antoni Pujadas de presentació de la temporada esportiva amb un reconeixement a les entitats esportives per la feina feta a la pandèmia. 

Pujar al principi de la pàgina