Notícies
Publicat el 10 d'agost de 202110.08.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Es prohibeix la circulació pel Parc Serralada Litoral mentre duri el Pla Alfa 3
Risc molt alt incendi

Ban municipal

L'Ajuntament ha publicat un ban amb mesures preventives davant el risc molt alt d'incendi forestal i la situació de pandèmia. 

El ban diu el següent:

Atès que cal prevenir al màxim el risc d'incendi en aquest moment.

D'acord amb l'article 124.4.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de Règim local, pel qual s'atorga a l'Alcaldia la competència per adoptar les mesures necessàries i adequades en casos d'extraordinària i urgent necessitat, i a tenor del previst a l'article 18.3 c) del Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals.

FAIG SABER:

  • Es prohibeix la circulació de persones i vehicles al Parc de la Serralada Litoral mentre duri actiu el Pla Alfa 3 pel cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, excepte persones autoritzats o vinculades a la zona.
  • La qual cosa es fa pública per a general coneixement i compliment.

Davant la situació meteorològica d'altes temperatures a partir d'aquest dimecres 11 d'agost s'ha activat el Pla Alfa nivell 3 al terme municipal pel risc MOLT ALT d'incendi forestal. Es demana la màxima alerta i precaució a la població, i extremar les precaucions mentre duri aquesta situació. En cas de detectar fum o foc cal avisar immediatament al 112

Podeu consultar l'evolució de la situació a:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/incendis-forestals/mapes/mapa-pla-alfa/

Consulteu les mesures de precaució en aquest ENLLAÇ

Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina