Notícies
Publicat el 23 de juliol de 202123.07.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Es prohibeix la circulació pel Parc Serralada Litoral mentre duri el Pla Alfa 3
Risc molt alt incendi

Ban municipal

L'Ajuntament ha publicat un ban amb mesures preventives davant el risc molt alt d'incendi forestal i la situació de pandèmia. 

El ban diu el següent:

Atès que cal prevenir al màxim el risc d'incendi en aquest moment.

D'acord amb l'article 124.4.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de Règim local, pel qual s'atorga a l'Alcaldia la competència per adoptar les mesures necessàries i adequades en casos d'extraordinària i urgent necessitat, i a tenor del previst a l'article 18.3 c) del Decret 64/1995, de 7 de març, pel qual s'estableixen mesures de prevenció d'incendis forestals.

FAIG SABER:

  • Es prohibeix la circulació de persones i vehicles al Parc de la Serralada Litoral mentre duri actiu el Pla Alfa 3 pel cos d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, excepte persones autoritzats o vinculades a la zona.
  • La qual cosa es fa pública per a general coneixement i compliment.

Donada la situació meteorològica i l'alt risc d'incendi forestal, com a mesura preventiva s'ha escorçat el recorregut de la Caminada Popular de Festa Major d'aquest divendres, 23 de juliol, per tal d'evitar passar per zones forestals del Parc Serralada Litoral. 

Aquest dijous, 22 de juliol, s'ha activat el Pla Alfa nivell 3 al terme municipal pel risc MOLT ALT d'incendi forestal. Es demana la màxima alerta i precaució a la població, i extremar les precaucions mentre duri aquesta situació. En cas de detectar fum o foc cal avisar immediatament al 112

Podeu consultar l'evolució de la situació a:

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/incendis-forestals/mapes/mapa-pla-alfa/

Consulteu les mesures de precaució en aquest ENLLAÇ

Pujar al principi de la pàgina