Notícies
Publicat el 8 de juny de 202108.06.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
A exposició pública la caldera de biomassa que escalfarà el Complex Esportiu i el Pavelló
complex esportiu

Fins a l'1 de juliol està a informació pública el projecte executiu per a la instal·lació d'una caldera de biomassa que ha de generar l'energia tèrmica necessària per cobrir les necessitats d'aigua calenta i de calefacció del Complex Esportiu Municipal i del Pavelló Municipal d'Esports.

El projecte, aprovat inicialment per Junta de Govern el passat 6 de maig, amb un pressupost d'execució previst de 341.336 euros (IVA inclòs), serà executat i finançat per la Diputació de Barcelona i una subvenció del Fons FEDER.

Les obres havien de començar l'octubre passat, però per motius administratius interns de la Diputació no es van poder iniciar i s'ha hagut de tornar a aprovar novament el projecte executiu.

La nova instal·lació s'ubicarà entre el Complex Esportiu Municipal i Pavelló Municipal d'Esport,  a l'espai inferior on actualment hi ha un talús i una escullera de roca, a l'angle format per l'escala que comunica amb la Plaça d'Antoni Pujadas i el Pavelló. Des d'aquest punt sortiran les conduccions que abastiran d'aigua calenta sanitària i de calefacció els dos equipaments.

En l'àmbit local tenir una caldera de biomassa d'aquest volum és una oportunitat per avançar cap a la sostenibilitat energètica i la reducció d'emissions. Igualment, apostant per aquesta font d'energia, l'Ajuntament contribueix a la gestió forestal sostenible i a la reducció del risc d'incendis.

Des d'aquest enllaç es pot consultar el projecte executiu.

Pujar al principi de la pàgina