Notícies
Publicat el 26 de febrer de 202126.02.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Servei a les Persones s'amplia i guanya espais per millorar l'atenció
Serveis a les persones

Les oficines de Serveis a les Persones, situades al Torrent Vallbona, estrenen enguany nous i més amplis i adequats espais d'atenció a la ciutadania. L'interior de l'edifici —que acull els serveis de Serveis Socials, Ocupació i Habitatge—ha estat remodelat per dotar-lo d'espais més amplis, còmodes i acollidors que permetran millorar l'atenció personalitzada, els treballs grupals i l'entorn de treball del personal de les oficines i dels serveis que es presten. Amb la reforma, pràcticament, s'ha duplicat la superfície útil de les oficines aprofitant l'espai que ocupava el vestíbul d'accés i el magatzem de la Brigada. 

L'actuació, que ha suposat una inversió de prop de 78.000 euros, ha permès dotar les oficines de dos nous despatxos, que afavoriran una atenció més personalitzada i confidencial, i que s'afegeixen als dos que ja hi havia fins ara i als de la regidora i el coordinador. A més s'ha habilitat un espai de treball dotat amb material informàtic i adaptat perquè puguin realitzar-se les activitats del Club de la Feina i els tallers grupals del Servei Local d'Ocupació; una sala polivalent que permetrà fer reunions de treball;  i un racó amb jocs infantils per poder atendre millor les famílies amb infants. La remodelació permetrà que es pugui desenvolupar a les mateixes oficines el servei d'atenció terapèutica. 

Les obres també han afavorit la millora dels espais de serveis, amb l'habilitació d'un lavabo per a les persones usuàries amb canviador per a nadons i l'adequació d'un espai office amb tots els elements necessaris i el magatzem que acull material tècnic de suport, com les cadires de rodes o les crosses. 

Una visita virtual
La situació de pandèmia no permetrà inaugurar ni fer portes obertes a les noves instal·lacions, però es pot fer una visita virtual a través d'un tour per l'equipament i un vídeo de presentació de tots els serveis que s'ofereixen que està disponible a la pàgina  www.alella.cat/visitavirtual

Pujar al principi de la pàgina