Notícies
Publicat el 24 de setembre de 202024.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Espai Jove reobre el 5 d'octubre
Espai Jove

El dia 5 d'octubre l'Espai Jove d'Alella torna a obrir les seves portes, de manera diferent i adaptant totes les mesures per tal que esdevingui un espai segur. Amb aquesta reobertura de portes es dona pas a l'inici de les programacions del trimestre de tardor, tant per a adolescents (12-16) com per a joves (18-35).

Per a les persones de 12 a 16 anys, es canvia el format i, a banda de poder-hi fer cap els dimarts i els dijous de 16h a 19h per fer deures o estudiar, els dimecres i els divendres al carrer es duran a terme actes diversos, com esports, tallers o activitats d'oci. Sempre amb inscripció prèvia. També es farà alguna activitat puntual, com un taller sobre com fer servir TikTok per passar-ho bé sense perdre el nord, i es tornarà a proposar una sortida de cap de setmana.

Per als més grans de 16 la tardor arrenca amb moltes propostes culturals i saludables per tal de recuperar energies. A l'Espai hi trobareu tallers setmanals de ioga, escalada o ukelele com a novetat i us proposaaran tot un seguit de càpsules sobre benestar emocional per fer front a la nova realitat que ens acompanya. Una part de la programació continuarà en format on line i es proposaran alguns directes d'instagram per conèixer camps laborals poc habituals o poc coneguts. També s'exploraran les xarxes socials  com a possible entorn laboral amb totes els seuss avantatges i limitacions.

Igual que per als més joves, també hi haurà una sala d'estudi oberta un matí i dues tardes, amb reserva prèvia d'espai.

A part de totes aquestes activitats dirigides a adolescents i joves, l'Espai Jove us pot atendre a través de cita prèvia en els següents horaris:
Dimarts de 16h a 20h i dijous de 9:00h a 14h i de 16h a 20h

Si teniu entre 12 i 16 anys o sou mares/pares o tutors legals d'una adolescents, ho podeu fer en el següent enllaç.

Si teniu entre 17 i 35 anys podeu demanar la cita prèvia en aquest formulari.

Pujar al principi de la pàgina