ADRENALINA +16

Aquest any arriba, l'Adrenalina +16, una proposta per a joves de 16 a 18 anys, tres dies per gaudir intensament de l'inici de l'estiu.

Tres dies pensats per passar la calor i passar-nos-ho d'allò més bé!

QUÈ FAREM?
INSCRIPCIÓ  

ADRENALINA (12-16 anys)

Et toca estudiar a l'estiu perquè no has pencat prou durant l'any? doncs fes-ho però a les tardes i passa els matins amb nosaltres amb la proposta de l'Adrenalina. Una proposta pensada per adolescents per anar a fer de tot: sortides, platjeta, algun voluntariat...però sobretot per riure i desconnectar.

I a la tarda ja saps que et toca si no has estudiat...

  SABER-NE MÉS   INSCRIPCIÓ 

LA FIL·LOXERA

La Fil·loxera és la festa de les adolescents i joves d'Alella. Organitzada i gestionada amb el grup motor jove, durant dos caps de setmana es proposen activitats culturals, d'oci i diversió.

Sent un espai de cohesió i diversió per la gent jove (i alguna activitat per adolescents!) d'Alella, però també dels municipis de l'entorn.

 SABER-NE MÉS 

TORNEM AL RAID'ERDRE!

Raid Erdre

Alella tornarà a participar al Raid'Erdre de Carquefou    

Després d'un parèntesi de quatre anys, Alella reprendrà aquest estiu la seva participació en el Raid'Erdre, una trobada de competicions esportives i convivència organitzada per l´àrea de Joventut de Carquefou, municipi francès agermanat amb Alella. Entre altres activitats es faran curses de BMX, kingball, piragüisme, paint ball, escalda, biatló, acampada, golf i d'altres. 

Podran participar, formant part de l'equip alellenc, fins a quatre persones joves d'entre 14 i 17 anys que siguin seleccionades en la convocatòria oberta per l'Ajuntament. Les sol·licituds per participar en aquest esdeveniment que se celebra del 19 al 23 d'agost, es poden presentar del 17 al 28 de juny.

L'Ajuntament assumirà el cost del desplaçament d'anada i tornada a Carquefou, les despeses de menjar i la participació en el Raid'Erdre. 

En la mateixa convocatòria també se seleccionarà una plaça per a una persona acompanyant d'entre 17 i 21 anys, que donarà suport al personal tècnic d'Adolescència i Joventut durant l'estada i la preparació prèvia.

  SABER-NE MÉS   PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS  

Avinguda Ferran Fabra, 1
08328 Alella
T. 93 540 72 45
agora@alella.cat

HORARI
De dilluns a divendres
Tardes, de 16 a 20 h (espai de trobada)
Matins, de 10 a 14 h (cita prèvia)

Pujar al principi de la pàgina