Portada|Adolescència i Joventut
Adolescència i Joventut

Què fem?

El servei d'Adolescència i Joventut treballa per garantir al jovent del municipi l'accés als recursos en igualtat d'oportunitats que els permetin gaudir d'un nivell d'autonomia suficient per desenvolupar el seu projecte personal (habitatge, ocupació, formació, mobilitat i salut), i oferir eines informatives, comunicatives, d'orientació i acompanyament per tal que els joves rebin suport en els camps que determinen les seves condicions de vida i arribin a adquirir un criteri propi que asseguri la llibertat real d'elecció en totes aquelles qüestions que per a ells i elles resultin transcendentals.

Responsable política
Responsable tècnic
Enric Álvarez (servei extern)
Personal

2 dinamitzadores juvenils (servei extern)

DESTAQUEM
Els tallers d'autodefensa per a alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Institut Alella, que des de fa anys imparteix la Policia Local,  s'ha vinculat enguany als tallers de Co-educació que es treballen al llarg del curs la Regidoria d'Equitat, conjuntament amb els centres educatius.Llegir més

L'Àgora torna a posar a disposició del jovent d'Alella una sala d'estudis per preparar els seus exàmens i fer treballs. La sala d'estudis romandrà oberta del 21 de maig al 22 de juny. Aquesta es complementa amb Teià, les sales disponibles a l'espai Can Llaurador, i amb el Masnou, que posen a la disposició la biblioteca Joan Coromines i l'espai jove Ca n'Humet. Per saber quan pots accedir a cada espai, consulta els horaris!

Pujar al principi de la pàgina