NotÝcies
Publicat el 10 de setembre de 202010.09.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
L'Associaciˇ per la Defensa dels Animals i la Natura d'Alella presenta el seu informe anual
ADANA

L'Ajuntament disposa, a l'entorn de Can Magarola, d'un centre d'acollida per al refugi i protecciˇ dels animals de companyia abandonats al municipi. La gestiˇ del centre d'acollida d'animals municipal estÓ confiada a l'Associaciˇ per la Defensa dels Animals i la Natura d'Alella (ADANA). Aquesta associaciˇ, d'acord amb el seu informe anual, amb l'ajut de les aportacions econ˛miques dels socis i s˛cies, la subvenciˇ atorgada per l'Ajuntament i les recaptacions organitzades per l'entitat, com ara el Mercat de Puces Solidari concerts o rifes, al llarg del darrer any, ha dut a terme les accions segŘents:

  • Recollides: 39 de gossos/es i 42 gats/es 
  • Adopcions: 24 de gossos/es i 22 gats/es
  • Localitzacions i retorns a les persones propietÓries: 9 gossos/es i 1 gat/a  
  • Esterilitzacions: 128 gats/es i 23 gossos/es

En els darrers dies ADANA ha recollit fins a 7 cadells de gossos i gats abandonats al costat de contenidors del poble. Cal recordar que l'abandonament d'un animal de companyia estÓ prohibit i estÓ sancionat amb un mÝnim de 2.000 € d'acord amb la Llei de protecciˇ d'animals.

L'Ajuntament d'Alella i ADANA volen agrair a la ciutadania el seu suport a la tasca de l'associaciˇ per contribuir al benestar dels animals del nostre municipi. L'entitat funciona grÓcies al suport de les persones associades que hi fan aportacions econ˛miques, de la subvenciˇ per la colĚlaboraciˇ amb l'Ajuntament en la gestiˇ de la gossera, de la gatera i de les col˛nies de gats, i de les persones voluntÓries en l'esforš com˙ de protegir els animals indefensos que es mereixen una segona oportunitat.

AixÝ mateix, l'Ajuntament vol agrair la tasca que fa ADANA i tot el seu voluntariat en la gestiˇ d'aquest servei p˙blic.

Pujar al principi de la pÓgina