Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 22 de juliol de 202022.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Una exposició produïda per Can Manyé es podrà veure al Museu de Cerdanyola
Ymbernon

L'exposició de David Ymbernon Ideari de Latung La La, que va produir l'espai d'Art i Creació Can Manyé del nostre municipi i es va poder veure l'any passat del 3 de maig al 16 de juny en el marc dels Espais de Poesia, va despertar l'interès de diversos museus del país. La idea d'itinerar-la perquè arribés a més espais ha estat recollida pel Museu de Cerdanyola, que ha obert la mostra al públic i la inaugura oficialment el 13 de setembre. També ho farà el Museu d'Art Contemporani de Mataró, en la temporada de primavera i estiu de l'any vinent.

Per Mercè Pomer, directora de l'Espai d'Art i Creació Can Manyé, "el fet que una exposició produïda i estrenada a Can Manyé es pugui veure en altres espais del país representa un pas important per a aquest equipament essencial d'Alella, perquè vol dir que des del nostre municipi establim vincles culturals amb altres espais, territoris i museus d'Art Contemporani i que estem compromesos en la difusió de les obres dels artistes i en la difusió de l'art a la ciutadania en general, al mateix temps que optimitzem recursos".

David Ymbernon és un artista visual que treballa amb diferents mitjans. Mostra per primera vegada la seva obra en públic als quatre anys. Posseït pel color taronja, va cursar estudis de pintura a l'Escola d'Arts i Oficis de Tàrrega. Exposa regularment en galeries d'art, museus i altres espais d'art. Ha realitzat nombroses accions i muntatges escènics. Ha estat premiat en diferents ocasions. Participa en festivals internacionals i d'altres esdeveniments artístics amb diverses disciplines.

La mostra la defineix en el text de presentació el catedràtic d'Història de l'Art de la UAB Joan Maria Minguet amb les paraules següents: "Agafes la coctelera. Hi introdueixes imatges i objectes, reals o representats. Una condició: han de contrastar entre ells, d'orígens diversos, de sentits polièdrics, res d'unanimitat. A l'últim moment hi col•loques un pessic de color taronja o carabassa. Tanques la coctelera. Sacseges amb força. I et surt un Ymbernon."

 

Pujar al principi de la pàgina