Notícies
Publicat el 2 de juny de 202002.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obert el termini per presentar les sol•licituds d'ajuts agroambientals a les persones físiques
AjutsAgroambientals

Del 2 al 22 de juny, ambdós inclosos, les persones que no estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l'Administració podran presentar les seves sol·licituds als ajuts agroambientals. Es poden tramitar de dues maneres:

- De forma telemàtica a través del Portal de tràmits (opció recomanada per evitar el contacte físic i els desplaçaments)
- Presencialment a l'OAC, havent de demanar amb antelació cita prèvia a alella.oac@alella.cat o al telèfon 617 18 68 60 (de dilluns a divendres de 8:30 a 14 h.)

Aquest any no s'han modificat les bases i, per tant, se segueixen mantenint les tres línies d'ajuts següents: a la recuperació de béns patrimonials associats al món agrari, al manteniment de les activitats i a la dinamització de les explotacions. La partida pressupostària és de 20.000 euros.

Als següents enllaços es pot trobar més informació:

-        Portal de tràmits
-        Convocatòria
-        Bases
-        Web de l'Ajuntament/medi ambient
-        Vídeo Ajuts per afavorir l'agroecologia i mantenir el paisatge agrari

El passat dia 25 de maig es va tancar el termini de sol·licitud per a les persones que tenen l'obligació de relacionar-se electrònicament amb l'administració (persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica, o les que exerceixen una activitat professional per a la qual es requereix la col·legiació obligatòria, o en el cas d'actuar com a representant d'aquests col·lectius). El termini que s'obre el dia 2 de juny és només per a les persones que no tenen aquesta obligació.

Pujar al principi de la pàgina