Notícies
Publicat el 6 de maig de 202006.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Oberta la convocatòria dels ajuts agroambientals 2020
AjutsAgroambientals

L'Ajuntament ha obert la convocatòria d'aquest any dels ajuts al desenvolupament turístic del món rural, coneguts com ajuts agroambientals, que va posar en marxa l'any 2007 i que ha convocat anualment des d'aleshores.

Aquest any no s'han modificat les bases i, per tant, es segueixen mantenint les tres línies d'ajuts següents: a la recuperació de béns patrimonials associats al món agrari, al manteniment de les activitats, i a la dinamització de les explotacions. La partida pressupostària és de 20.000 euros.

El termini per presentar les sol·licituds és el següent:

Del 5 al 25 de maig, per a les persones que estan obligades a relacionar-se electrònicament amb l'administració (que són les persones jurídiques, les entitats sense personalitat jurídica, o les que exerceixen una activitat professional per a la qual es requereix la col·legiació obligatòria en l'exercici de la seva activitat, o en el cas d'actuar com a representant d'aquests col·lectius)

Per a les persones que no tenen aquesta obligació i davant la impossibilitat actual de presentar la sol·licitud per altres mitjans no electrònics, quan finalitzi aquesta impossibilitat, s'iniciarà el termini de presentació de la sol·licitud. En aquest cas, el termini serà de 15 dies hàbils des del dia en què es pugui presentar la sol·licitud no electrònica.  

Podeu trobar més informació als següents enllaços:

-        Portal de tràmits
-        Convocatòria
-        Bases
-        Web de l'Ajuntament/medi ambient
-        Vídeo Ajuts per afavorir l'agroecologia i mantenir el paisatge agrari

Pujar al principi de la pàgina