X
Procés de participació de la diagnosi de la Festa Major
Notícies
Publicat el 27 d'abril de 202027.04.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Tria la Via, en format virtual i quinzenal
itineraris_TRIALAVIA

La quarta setmana de l'orientació educativa Tria la Via es reorganitza aquest any en format virtual i quinzenal a causa del confinament per l'estat d'alarma. L'objectiu és facilitar al jovent d'Alella i a les seves famílies informació de tot el ventall d'itineraris formatius que tenen a l'abast perquè puguin continuar el seu camí formatiu i professional.

El Tria la Vida és un conjunt d'actuacions adreçades a empoderar el jovent perquè pugui decidir sobre el seu futur acadèmic i/o laboral amb el màxim d'eines i coneixements possibles. Aquests recursos consisteixen en informació detallada dels diferents itineraris formatius i dels estudis vigents al territori i en assessories personalitzades.

El tret de sortida del Tria la Vida serà aquest dilluns 27 d'abril a les xarxes socials d'Adolescència i Joventut, on s'anirà publicant informació dia a dia dels diferents itineraris i possibilitats educatives que hi ha a l'actualitat.

Per ajudar el jovent a triar una via formativa, la Regidora d'Adolescència i Joventut oferirà assessories online que seran programades de manera prèvia. Seran sessions gratuïtes d'aproximadament 30 minuts, que es complementaran amb informació comentada durant la trobada i/o per correu electrònic. Per demanar cita, només cal emplenar aquest FORMULARI.

Tota la informació que s'anirà publicant sobre el Tria la Vida es pot trobar a:

www.facebook.com/jovealella
www.facebook.com/AdrenalinaAlella/
www.instagram.com/alellajove/
www.instagram.com/adolescenciaalella/
www.alellajove.cat

Infografia itineraris formatius

Infografia itineraris formatius

Fitxer: Infografia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 273,67 kB

Pujar al principi de la pàgina