Notícies
Publicat el 3 de desembre de 201903.12.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alerta al Maresme per fortes pluges, ventades i temporal marítim
Ventades
Meteomar, el servei de Meteorologia del Consell Comarcal, ha activat una avís d'alerta per aquest dimecres 4 de desembre, per fort vent, pluges intenses i temporal marítim al Maresme.  La previsió apunta que la comarca es veurà afectada per un fort temporal de vent i marítim similar al viscut els dies 11 i 15 de novembre de 2001.
Les pluges també seran intenses arribant als 100 litres en algunes poblacions de la comarca.
El vent de component nord i nord-est anirà augmentant les properes hores arribant a cops de 65 km/hora al vespre. Paral.lelament, el temporal marítim també s'intensificarà amb onades que al final del dia poden arribar als 2 metres.

La situació, segons la previsió de Meteomar, es complicarà dimecres, especialment a la tarda, amb ventades que oscil·laran entre els 80-100 km/hora i onades d'entre 3 i 4,5 metres. Aquest temporal també vindrà acompanyat d'intenses pluges que poden superar els 100 litres en algunes zones de la comarca, principalment en poblacions del Maresme Nord.

Podeu seguir l'evolució d'aquesta previsió al web de Meteomar

Davant d'aquesta previsió meteorològica, es demana a la població extremar la seguretat. Consulteu els següents consells de prevenció: 

Consells de prevenció davant de forts vents

Consells de prevenció davant de forts aiguats

FONT: Consell Comarcal del Maresme 

Pujar al principi de la pàgina