Notícies
Publicat l'1 d'abril de 201901.04.2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Consulta prèvia per a la modificació de l'ordenança d'animals
gos

L'Ajuntament torna a posar fil a l'agulla per actualitzar l'ordenança municipal sobre protecció, control i tinença d'animals aprovada l'any 2008.

En els darrers anys s'ha incrementat considerablement el nombre d'animals al poble i també ha anat canviant la sensibilitat dels ciutadans i ciutadanes envers la seva tinença.

Amb l'objectiu de donar resposta a les noves inquietuds i demandes ciutadanes, aquest mes es torna a obrir un període de participació ciutadana, que amplia el que ja es va fer l'octubre de 2017,  per tal que les persones, a títol individual, puguin fer les seves aportacions al procés d'elaboració de la nova ordenança.

Es tracta d'obtenir una ordenança que fomenti la tinença responsable dels animals, la convivència ciutadana i la qualitat de vida de les persones i dels mateixos animals. 

Les aportacions es poden fer de l'1 al 12 d'abril, ambdós inclosos,  a través d'aquest FORMULARI. Aquí hi podreu consultar també l'ordenança que està vigent i el formulari per fer totes les propostes i suggeriments que es consideren oportuns.

Les aportacions recollides es tindran en compte, en la mesura del possible, a l'hora d'elaborar la proposta de la nova ordenança.  

Pujar al principi de la pàgina