Versió per imprimir
Cursos trimestrals i monogràfics
CURSOS I TALLERS CUINA I TAST

 MONOGRÀFICS

 


CUINA


CUINA MEXICANA

Descobreix els sabors intensos i les aromes úniques que defineixen aquesta gastronomia. Aprèn les tècniques tradicionals i els secrets de la cuina mexicana, des de l’ús de condiments autèntics fins a la preparació de salses i guisats típics.

  • Dimecres 2 d'octubre a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuinera: Laura Baiges, cuinera al Racó de Santa Llúcia (L'Ampolla)

 


L'ART DE CUINAR BACALLÀ

El bacallà és un dels ingredients més versàtils i apreciats de la nostra gastronomia. Aprendràs a dessalar-lo correctament, així com diverses tècniques de cocció que et permetran preparar plats tradicionals i moderns.

  • Horaris:
    • Dimecres 16 d'octubre a les 17.30 h (una sessió)
    • Dimecres 20 de novembre a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuiner: Manu Oliver, Restaurant Entremans (El Masnou)

 


FLAM DE ROMANÍ AMB ESCUMA CALENTA DE XOCOLATA

Lluny del flam clàssic que coneixem, aprendrem, de manera artesanal i simultània, a combinar dues elaboracions ben diferents: la temperatura calenta i freda i la textura cruixent i cremosa. La complexitat de les postres donarà una resposta al paladar molt equilibrada i sorprenent.

  • Dimecres 13 de novembre a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuiners: Miquel Aldana i Núria Orra, Restaurant Tresmacarrons (El Masnou)

 


SOPAR CÀLID D'HIVERN

Crearem un menú complet per escalfar-nos del fred: començarem fent un caldo i aprofitarem tota la carn d'olla i les verdures per crear el plat principal. Tot amb producte de temporada.

  • Dimecres 27 de novembre a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuinera: Transi Pitarch, cuinera a DO Tastets d'Alella (Alella)

 


CUINA DE NADAL ALTERNATIVA

Nous sabors per al teu Nadal! Plats internacionals, creatius i innovadors que no són habituals en un àpat de Nadal. Receptes úniques per sorprendre els teus convidats!

  • Horaris
    • Dimecres 4 de desembre a les 17.30 h (una sessió)
    • Dimecres 11 de desembre a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuiner: Luca Marongiu, xef al restaurant Allium (Mataró)

 


TAST


TAST DE VERMUTS AMB DO

Gaudeix de diferents vermuts, la seva aroma, història i elaboració; descobreix la diferència entre vermuts clàssics, moderns i d'Alella amb l'explicació dels elaboradors.

  • Dijous 10 d'octubre a les 19 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Conducció: Ester Bachs, autora de “Guia del Vermut” i presidenta del World's Best Vineyards

 


TAST DE FORMATGES GUANYADORS DEL CONCURS DE LA SEU

Descobreix els formatges guanyadors del Concurs de la Seu 2024! Tast maridat amb vins. Si tens alguna al·lèrgia o intolerància, posa't en contacte amb nosaltres.

  • Dijous 24 d'octubre a les 19 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Conducció: Ramon Roset, sommelier especialista en tast, tastaemocions.cat

 

TAST DE PERNILS

Descobreix els sabors únics dels pernils de gla 100% raça ibèrica. Tast maridat amb vins. Si tens alguna al·lèrgia o intolerància, posa't en contacte amb nosaltres.

  • Dijous 12 de desembre a les 19 h (una sessió)
  • Preu: 36 € (quota única)
  • Conducció: Ramon Roset, sommelier especialista en tast, tastaemocions.cat

Podeu fer les inscripcions directament a Can Lleonart i a través d'aquest del formulari d'inscripcions a alella.cat/canlleonart


Pujar al principi de la pàgina