Portada|Esports|13è Cros d'Atletisme d'Alella
 
Versió per imprimir
13è Cros d'Atletisme d'Alella
Cros i cursa Sumem!

Els afeccionats a l'atletisme tenen una cita al desembre a Alella a la cursa puntuable per al Cros Maresmenc. Es duen a terme curses de diferents distàncies segons les categories dels participants. La prova inclou la cursa popular SUMEM oberta a tothom que vulgui córrer una estona. Tots els participants reben un obsequi i obtenen premi els tres primers classificats i el primer atleta local de cada categoria.  La propera edició es farà el diumenge 19 de desembre al Bosquet.

Després d'un any d'inactivitat per la pandèmia, aquest Nadal torna el Cros d'Alella amb la celebració de la 13a edició. A més de les proves atlètiques de les diferents categories puntuables per al Cros Maresmenc 2021-2022, la cita esportiva del 19 de desembre, inclou també la nova modalitat de la cursa Sumem, una iniciativa de participació oberta i sense classificacions que es va iniciar l'any 2019, amb un recorregut de 1600 m pel circuit del Cros.

La inscripció a la cursa Sumem es realitzarà el mateix dia (fins a 15' minuts abans de la sortida) i cal omplir una butlleta i recollir el dorsal "1" a la taula d'organització, que té el preu simbòlic d'1€ que es destinarà a La Marató de TV3. També hi haurà guardioles destinades a aportacions voluntàries.

Pel que fa a les curses de la competició, consta de recorreguts de diferents dificultats i distàncies adaptats a les diverses categories dels atletes que hi participen.

Cros i cursa Sumem!

REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ 13è CROS D'ALELLA

Reglament participació 13è Cros d'Alella

Reglament participació 13è Cros d'Alella

Fitxer: 13e_Cros_d_Alella.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 347.08 kB

HORARIS, CATEGORIES I DISTÀNCIES 13è CROS 

Horaris, categories i distàncies 13è cros

Horaris, categories i distàncies 13è cros

Fitxer: Horaris__categories_i_distancies_13e_cros.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 355.02 kB

CURSA SUMEM PER LA MARATÓ

INFORMACIÓ ADDICIONAL:
El Cros d'Alella s'integra al programa d'activitats en suport a la Marató de TV3 i inclou la cursa SUMEM! Aquesta cursa és una iniciativa de participació oberta i sense classificacions, i te un recorregut de 1600 m
pel circuït del Cros.  La inscripció es realitza el mateix dia (fins a 15’ abans de la sortida) i cal omplir una butlleta i recollir el dorsal “1” a la taula d'organització. Aquest dorsal te un cost d'1 € com a aportació a la Marató.
També hi hauran guardioles destinades a aportacions voluntàries.

Cursa Sumem

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

RESULTATS 13è CROS D'ALELLA 

RESULTATS PRIMERS CLASSIFICATS LOCALS 

RECULL DE FOTOS 

12è Cros  Cros Alella 1

Veure galeria fotos des d'aquest ENLLAÇ

Resultats 11è Cros Alella 

Resultats 10è Cros d'Alella

Resultats  9è Cros d'Alella

Resultats del 8è Cros d'Alella

Primers classificats al 8è Cros d'Alella

 
  

Vídeo 8è Cros d'Alella

Àlbum de fotos del 4 Cros d'Alella

SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina