Portada|Esports|15è Cros d'Atletisme d'Alella
 
Versió per imprimir
15è Cros d'Atletisme d'Alella
CArtell 15è cros

Els afeccionats a l'atletisme tenen una cita al desembre a Alella a la cursa puntuable per al Cros Maresmenc. Es duen a terme curses de diferents distàncies segons les categories dels participants. La prova inclou la cursa popular SUMEM oberta a tothom que vulgui córrer una estona. Tots els participants reben un obsequi i obtenen premi els tres primers classificats i el primer atleta local de cada categoria.  

El diumenge 17 de desembre torna el Cros d'Alella, coincidint amb les celebracions de la Fira de Nadal i els actes de suport a La Marató de TV3.  A més de les proves atlètiques de les diferents categories puntuables per al Cros Maresmenc 2023-2024, la cita esportiva inclou també la nova modalitat de la cursa Sumem, una iniciativa de participació oberta i sense classificacions que es va iniciar l'any 2019, amb un recorregut de 1.600 m pel circuit del Cros.

La inscripció a la cursa Sumem es realitzarà el mateix dia (fins a 15' minuts abans de la sortida) i cal omplir una butlleta i recollir el dorsal "1" a la taula d'organització, que té el preu simbòlic d'1€ que es destinarà a La Marató de TV3. També hi haurà guardioles destinades a aportacions voluntàries.

Pel que fa a les curses de la competició, consta de recorreguts de diferents dificultats i distàncies adaptats a les diverses categories dels atletes que hi participen.

REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ, HORARIS I CATEGORIES 15è CROS D'ALELLA

Normes 15è cros

Normes 15è cros

Fitxer: 15e_Cros_dAlella_Reglament_horaris_i_distancies..pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 376.19 kBCursa Sumem

 SEGUEIX-NOS AL Logo twitter Logo facebook

Pujar al principi de la pàgina