Versió per imprimir
CURSOS I TALLERS CUINA

TEMPS DE BOLETS 

Arriba el producte estrella de la tardor, els bolets! Esteu preparats per omplir el paladar de sabors de la muntanya? Doncs aquest és el vostre curs de cuina. En Miquel ens ensenyarà a treure tot el suc del fruit de la terra.

Dia: dimecres 5 d'octubre a les 17.30 h

Preu: 20 € (quota única)

Cuiner: Miquel Aldana, xef al restaurant Tresmacarrons (El Masnou, amb estrella Michelin)

PLATS TARONJA TARDOR

Arriba la tardor i, amb ella us proposem jugar amb els seus fruits ataronjats com la carbassa, pastanaga, el moniato… Preparats per a fer plats creatius plens de color de tardor per llepar-vos els dits?

Dia: dimecres 19 d'octubre a les 17.30 h (una sessió)

Preu: 20€ (quota única)

Cuiner: Luca Marongiu, xef al restaurant Allium (Mataró)

PLATS VERDS DE TARDOR

Quan cuines un plat és tan important el seu sabor com la seva presentació. El joc de colors és una via ràpida i senzilla per triomfar a taula. A aquest curs farem la boca aigua amb tons verds i terrossos dels productes de temporada com la bleda, el bròquil, els espinacs, els pèsols… Per llepar-se els dits!!

Dia: dimecres 2 de novembre a les 17.30 h

Preu: 20 € (quota única)

Cuinera: Transi Pitarch, cuinera a DO Tastets d'Alella (Alella)

INSCRIPCIONS A TOTS ELS CURSOS I TALLERS A PARTIR DEL 13 DE SETEMBRE PER A PERSONES USUÀRIES I VEÏNS I VEÏNES D'ALELLA I A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE PER A TOTHOM A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ


Pujar al principi de la pàgina