Versió per imprimir
CURSOS I TALLERS CUINA

ARROSSOS DIFERENTS I CREATIUS

En aquest taller experimentarem fora de les receptes habituals amb les que es sol cuinar l'arròs. Es jugarà amb ingredients com el cranc, verdures cdiverses i moltes sorpreses. Aprendrem moltes tècniques i combinarem csabors per sortir d'allò quotidià amb l'arròs.

  • Horari: Dimecres 19 d'abril a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 20 € (quota única)
  • Cuiner: Luca Marongiu, xef al restaurant Allium de Mataró

DEL MAR A LA TAULA: LES DELÍCIES DELS PEIXOS

Vine al nostre taller de cuina i descobreix les millors tècniques per preparar plats deliciosos i saludables amb els millors ingredients marins.

  • Horari: Dimecres 10 de maig a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 20 € (quota única)
  • Cuiner: Transi Pitarch, cuinera a DO Tastets d'Alella 

CUINA VEGETARIANA: OUS I VERDURES

Les noves tendències en el món de la gastronomia ens condueixen a provar noves receptes adaptades a cadascú. Cada cop hi ha més persones vegetarianes. Descobreix com sorprendre-les a taula amb aquest taller..

  • Horari: Dimecres 17 de maig a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 20 € (quota única)
  • Cuinera: Luca Marongiu, xef al restaurant Allium de Mataró

PLATS FREDS D'ESTIU 

Refresca't aquest estiu amb la nostra selecció de plats freds! Gaudeix dels sabors de l'estiu en cada mossegada. Perfecte per a dinars al pati o per a un pícnic a la platja. 

  • Horari: Dimecres 14 de juny a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 20 € (quota única)
  • Cuiner:  Transi Pitarch, cuinera a DO Tastets d'Alella 

INSCRIPCIONS A TOTS ELS CURSOS I TALLERS A PARTIR DEL 28 DE MARÇ PER A PERSONES USUÀRIES I VEÏNS I VEÏNES D'ALELLA I A PARTIR DEL 30 DE MARÇ PER A TOTHOM A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ


Pujar al principi de la pàgina