MONOGRÀFICS
CUINA MEXICANA
Descobreix els sabors intensos i les aromes úniques que defineixen aquesta gastronomia. Aprèn les tècniques tradicionals i els secrets de la cuina mexicana, des de l’ús de condiments autèntics fins a la preparació de salses i guisats típics.
L'ART DE CUINAR BACALLÀ
El bacallà és un dels ingredients més versàtils i apreciats de la nostra gastronomia. Aprendràs a dessalar-lo correctament, així com diverses tècniques de cocció que et permetran preparar plats tradicionals i moderns.
FLAM DE ROMANÍ AMB ESCUMA CALENTA DE XOCOLATA
Lluny del flam clàssic que coneixem, aprendrem, de manera artesanal i simultània, a combinar dues elaboracions ben diferents: la temperatura calenta i freda i la textura cruixent i cremosa. La complexitat de les postres donarà una resposta al paladar molt equilibrada i sorprenent.
SOPAR CÀLID D'HIVERN
Crearem un menú complet per escalfar-nos del fred: començarem fent un caldo i aprofitarem tota la carn d'olla i les verdures per crear el plat principal. Tot amb producte de temporada.
CUINA DE NADAL ALTERNATIVA
Nous sabors per al teu Nadal! Plats internacionals, creatius i innovadors que no són habituals en un àpat de Nadal. Receptes úniques per sorprendre els teus convidats!
TAST DE VERMUTS AMB DO
Gaudeix de diferents vermuts, la seva aroma, història i elaboració; descobreix la diferència entre vermuts clàssics, moderns i d'Alella amb l'explicació dels elaboradors.
TAST DE FORMATGES GUANYADORS DEL CONCURS DE LA SEU
Descobreix els formatges guanyadors del Concurs de la Seu 2024! Tast maridat amb vins. Si tens alguna al·lèrgia o intolerància, posa't en contacte amb nosaltres.
TAST DE PERNILS
Descobreix els sabors únics dels pernils de gla 100% raça ibèrica. Tast maridat amb vins. Si tens alguna al·lèrgia o intolerància, posa't en contacte amb nosaltres.
Podeu fer les inscripcions directament a Can Lleonart i a través d'aquest del formulari d'inscripcions a alella.cat/canlleonart