CURSOS I TALLERS CUINA I TAST

 TALLERS DE CUINA Podeu apuntar-vos a les activitats del Trimestre d'Hivern 2026 a FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


CUINES DEL MÓN: EMPANADES ARGENTINES

Una de les delícies de la cuina argentina són les seves empanades amb diferents farcits. En aquest taller aprendrem a fer diferents farcits i com tancar les crestes de la mà d'una cuinera argentina!

  • Dimecres 28 de gener a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuinera: Cecilia Coutsiers, Fundadora de Ceci Home Cooking El Obrador (Alella)


BATCH COOKING O CARMANYOLES PER A TOTA LA SETMANA

Si a tu també t'està cruspint la rutina i no trobes temps per a fer uns bons plats vine a aquest taller. T'ensenyarem a preparar plats bàsics, complements ràpids i senzills per a fer que cadascun sigui sa, ric i variat.

  • Dimecres 11 de febrer a les 17.30 h (una sessió)

  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuiner: Luca Marongiu, xef al restaurant Allium (Mataró)


CUINES DEL MÓN: RAMEN

“Estira fideus” és la traducció del japonès de les lletres que formen la paraula RAMEN; una sopa de fideus japonesos que es remunta al segle XVII. Aprèn a cuinar una recepta centenària que, actualment, és una de les bases de la gastronomia japonesa i mundial.

  • Dimecres 25 de febrer a les 17.30 h (una sessió)

  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuiner: Xavi Colomé, professor a l'Aula Culinària del Vallès  i Fruites i Verdures Maria Rosa al Mercat d'El Masnou


AMICS, AMIGUES I TAPES 2.0

Continuació del taller del trimestre de primavera amb noves receptes! “De tapes” amb els amics a casa? Impressiona'ls amb tots els trucs que aprendràs al taller.

  • Dimecres 11 de març a les 17.30 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Cuinera: Laura Baiges, cuinera al Racó de Santa Llúcia (L'Ampolla)

TASTOS 

TAST DE RATAFIA

La ratafia, beguda alcohòlica tradicional catalana, és elaborada a base d'herbes, fruits i aiguardent. Descobreix els sabors de la història en la cultura popular a través dels seus ingredients i procés d'elaboració.

  • Dijous 22 de gener a les 19 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Conducció: Ester Bachs, autora de “Guia del Vermut” i presidenta del World's Best Vineyards


TAST D'EMBOTITS TRADICIONALS CATALANS

Tasta la diversitat i qualitat dels embotits catalans amb una selecció de productes artesanals, mentre coneixes la seva història i procés d'elaboració. Si tens alguna al·lèrgia o intolerància, posa't en contacte amb nosaltres

  • Dijous 5 de febrer a les 19 h (una sessió) 
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Conducció: Ramon Roset, sommelier especialista en tast, tastaemocions.cat


TAST DE LES BOTIFARRES D'OU GUANYADORES DEL CNBO

Tastarem botifarres d'ou artesanes,  guanyadores del Concurs Nacional de Botifarres d'Ou del Gremi de Xarcuters de Catalunya fetes amb els millors productes i elaborades de manera tradicional. Tast maridat amb diferents vins.

  • Dijous 19 de febrer a les 19 h (una sessió)
  • Preu: 22 € (quota única)
  • Conducció: Ramon Roset, sommelier especialista en tast, tastaemocions.cat

Podeu fer les inscripcions directament a Can Lleonart i a través d'aquest del formulari d'inscripcions a alella.cat/canlleonart