Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 10 de juliol de 202410.07.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'alellenca Margarita Oliva exposa del 17 al 28 de juliol a Can Manyé
Cartell margarita sense marques

L'alellenca Margarita Oliva mostra a Can Manyé la seva última obra sota amb el títol “Elles, nosaltres”. La inauguració tindrà lloc el dimecres 17 de juliol a les 19 hores i l'exposició es podrà visitar fins al 28 de juliol.
“Elles, nosaltres” és un elogi al pes que el cos carrega sense ser vist. Ni tan sols per a qui el pertany. Un cos que crea plecs per cada pena. Que protegeix buits amb cuirasses. Que s'esquerda en silenci amb cada angoixa.
Si els ulls són el mirall de l’ànima, podríem dir que el cos és el mirall de tot el que pateix aquesta ànima. I més val mirar bé.

Tot plegat és un meravellós espectacle de contradiccions entre el dolor que suposen certs moments de la vida i el desig irrefrenable de seguir vivint-la. Però com totes les coses, tot depèn dels ulls que s'ho mirin.

L'exposició ajuda a donar visibilitat a través de l'art, i en concret de l'escultura, d'algunes qüestions amb controvèrsia, temes d'actualitat i tabús. Les escultures i el missatge que transmet l'artista amb les seves intervencions  fan referència a aspectes relacionats amb la dona, com el masclisme, la feminitat, el cancer de mama, la sexualitat, el gènere, la psicologia o l'actualitat. 

Més informació en aquest enllaç

Pujar al principi de la pàgina