Notícies
Publicat l'1 de juliol de 202401.07.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Policia Local i Mossos d'Esquadra desmantellen una altra plantació de marihuana
Plantació marihuana

Un operatiu conjunt de la Policia Local d'Alella i els Mossos d'Esquadra, que es va dur a terme el 27 de juny, ha permès desmantellar una plantació de marihuana en l'interior d'un habitatge i detenir cinc persones, de diverses nacionalitats, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal. Els agents van decomissar un total de 49,8 kg de cabdells preparats per a la distribució i 782 plantes en estat de creixement. 

És la tercera plantació d'aquestes característiques que es desmantella a Alella en els darrers mesos gràcies al treball coordinat entre els agents de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar i agents del grup operatiu de seguretat ciutadana (GOSC) de la Policia Local d'Alella. 

El 30 de maig es va fer una operació similar en la qual es van detenir tres persones -dues a l'interior de l'habitatge i una que es va presentar voluntàriament- i es van decomissar 698 plantes de marihuana. En una primera operació que es va dur a terme al novembre de l'any passat, l'operatiu conjunt va desarticular un grup criminal que es dedicava al tràfic de droga amb la detenció de quatre persones i va desmantellar una plantació que s'estenia en 6 estances d'un habitatge de 500 metres quadrats d'un barri residencial del poble. A més de 250 plantes, es van decomissar 426 grams de marihuana en una bossa, 47 mòduls de led, 9 filtres d'aire, 6 ventiladors, 1 humificador i 1 inhibidor de freqüència.

Pujar al principi de la pàgina