Notícies
Publicat el 13 de novembre de 202013.11.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Arriba la Didaltruck, un nou servei mòbil per allargar la vida de la roba
didaltruck

Dins de les activitats programades amb motiu de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus, que se celebra del 21 al 29 de novembre, Alella ofereix a la ciutadania un nou recurs per fomentar les bones pràctiques mediambientals. És la Didaltruck,  un servei mòbil d'assessorament tècnic en arranjaments i upcycling tèxtil, gratuït i adreçat a tota la ciutadania.

Seguint la mateixa línia de la Reparatruck, es tracta d'un vehicle amb una costurera, les eines i els mitjans necessaris per poder portar a terme els arranjaments o les transformacions. L'objectiu és promoure la reparació i la reutilització, fomentant el canvi d'hàbits de consum per allargar la vida útil de la roba. Es podran reparar o reconvertir peces de roba amb l'ajuda dels mitjans i els coneixements que ofereix aquest servei mòbil.

La primera visita programada per al 8 de novembre es va haver d'ajornar atenent a les mesures restrictives per la pandèmia. 

A part de la cita del proper divendres 21 de novembre, també s'ha programat una altra visita per al 19 de desembre. L'horari és de 10 a 13h i el punt de trobada la Plaça de l'Ajuntament.

Calendari de visites

  • Dissabte 8 de novembre, de 10 a 13h. Plaça de l'Ajuntament. (AJORNADA)
  • Dissabte 21 de novembre, de 10 a 13h. Plaça de l'Ajuntament. Dins de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus
  • Dissabte 19 de desembre, de 10 a 13h. Plaça de l'Ajuntament. 
  • Diumenge 17 de gener, de 10 a 13h. Plaça de l'Ajuntament.
Pujar al principi de la pàgina