Els formularis
Publicat el 29 d'agost de 202229.08.2022
CAN LLEONART. Formulari D'INSCRIPCIÓ als cursos i sortides de TARDOR 2022

Les inscripcions a les tertúlies s'informaran a través del Butlletí de Can Lleonart. Per donar-te d'alta pots clicar aquí

El procediment de baixa de les activitats i cursos només serà efectiu omplint el formulari que trobaràs a la pàgina web de Can Lleonart, al despatx d'informació o demanant-lo per correu electrònic a canlleonart@alella.cat en els següents terminis: CURSOS ANUALS abans del dia 25 del mes i MONOGRÀFICS 5 dies abans de l'esdeveniment.

DADES PERSONALS
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *Ets antic usuari/usuària
Cliqueu per veure l'ajuda *A quin curs o activitat et vols apuntar?
*Compte bancari
*Tens algun descompte? (aquests només s'aplicaran als cursos anuals i no són acumulables)
Cliqueu per veure l'ajuda 

Informació important:

  • Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la sortida o taller.
  • La inscripció als tallers a través del formulari d'inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona.
  • Per donar-se de baixa d'un curs anual cal comunicar-ho abans del 25 del mes i d'un esdeveniment puntual 5 dies abans a través del formulari de baixa que podeu trobar a www.alella.cat/canlleonart, directament a les oficines de Can Lleonart o enviant un correu electrònica a alella.canlleonart@alella.cat 
  • L'import de les activitats es facturarà de l'1 al 5 del mes següent al qual s'efectuï l'activitat, és a dir, a mes vençut.
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la informació de la Programació de tardor?

En cas que vulguis rebre correus electrònics amb informació de Can Lleonart o de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest ENLLAÇ als butlletins electrònics.

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Pujar al principi de la pàgina