Els formularis
Publicat el 8 de setembre de 202208.09.2022
CAN LLEONART. Formulari DE BAIXA als cursos i sortides de TARDOR 2022

Per poder formalitzar la BAIXA i que tingui efecte en els llistats i la facturació del mes següent, el formulari s'ha d'emplenar en els següents terminis:

CURSOS ANUALS I TRIMESTRALS:
abans del dia 25 del mes en curs. Les sol·licituds presentades a partir del dia 26 NO seran efectives fins al cap d'un mes. Es cobrarà la quota i l'usuari/a podrà assistir a classe durant el mes següent. 

MONOGRÀFICS (activitats d'un sol dia):
5 dies abans que s'efectui l'esdeveniment. Les sol·licituds presentades en un termini inferior NO seran efectives i s'efectuarà el cobrament

DADES PERSONALS
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *A quin curs o activitat et vols apuntar?
Cliqueu per veure l'ajuda 

Informació important:

  • Quan la baixa estigui tramitada rebrà un correu de l'equip de Can Lleonart confirmant el tràmit
  • La sol·licitud de baixa als cursos i activitats és nominal, amb les teves dades no pot donar de baixa a una altra persona.
  • Per donar-se de baixa d'un curs anual cal comunicar-ho abans del 25 del mes i d'un esdeveniment puntual 5 dies abans a través del formulari de baixa que podeu trobar a www.alella.cat/canlleonart, directament a les oficines de Can Lleonart o enviant un correu electrònica a alella.canlleonart@alella.cat 
  • L'import de les activitats es facturarà de l'1 al 5 del mes següent al qual s'efectuï l'activitat, és a dir, a mes vençut.

En cas que vulguis rebre correus electrònics amb informació de Can Lleonart o de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest ENLLAÇ als butlletins electrònics.

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Pujar al principi de la pàgina