Els formularis
 
Formulari d'inscripció a la programació Hivern 2021 de l'ESPAI 16·30
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *En quines activitats vols participar?
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la programació de l'Espai Jove?

AUTORIZACIÓ UTILITZACIÓ D'IMATGES

*Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'ESPAI 16·30  als diferents mitjans i xarxes socials municipals
MESURES COVID19

Les activitats es poden veure afectades per les mesures que s'aprovin per aturar la COVID19. Davant de qualsevol canvi, us ho farem saber.
Sempre que l'activitat ho permeti, s'adaptarà als mitjans oportuns per complir les mesures i poder tirar endavant l'activitat.

Ús obligatori de mascareta.

INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT

FORMA DE PAGAMENT

  Aquest és el formulari preinscripció a la programació d'Hivern de l'Espai 16·30 de l'Espai Jove d'Alella.
  Per acabar de formalitzar la inscripció cal que fer efetiu el pagament. Us informaran de quan podreu passar a fer-ho. 
  Recorda que només s'admeten pagaments amb targeta de crèdit a l'Espai Jove d'Alella (Antigues Escoles Fabra. Avinguda de Ferran  Fabra, 1, 1a planta)

En breus ens posarem en contacte amb tu!

Si vols rebre informacions de l'Ajuntament cal que et donis d'alta des d'aquest als butlletins electrònics que períodicament envia l'Ajuntament. Ho pots fer des d'aquests ENLLAÇ

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Protecció de Dades

Totes les dades facilitades seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la normativa vigent de protecció de dades personals. Mitjançant l'enviament d'aquesta sol·licitud, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. Les dades facilitades no seran objecte de cessió a tercers. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant un correu electrònic a alella.comunicacio@alella.cat. Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions de l'Ajuntament d'Alella. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a l'àmbit i les finalitats. Informació sobre protecció de dades personals. 

Pujar al principi de la pàgina