Els formularis
Publicat l'11 de maig de 202011.05.2020
Formulari de PREINSCRIPCIÓ a les activitats d'Adrenalina de l'Estiu 2020
DADES PERSONALS
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Procediment de preinscripció a l'Adrenalina de l'estiu

Aquestes són les activitats d'aquest any 2020. * A causa de la COVID-19, les fases de desconfinament, el nombre de places, les activitats i la seva organització podran veure's alterades. Tots els participants rebran informació al respecte. 

Les dates de l'Adrenalina de l'estiu són del 29 de juny al 17 de juliol. 

ADRENALINA ESTIU PROGRAMACIÓ

Les places que s'ofereixen a l'Adrenalina de l'estiu en podran fer ús, adolescents nascuts/des entre els anys 2003 i 2007 ambdós inclosos.

El preu és de 75€ la setmana. 

En el cas que la demanda de places sigui major que l'oferta, es realitzarà un sorteig per aplicar l'ordre de cada setmana en el qual es prioritzaran els i les adolescents empadronats o vinculats al municipi d'Alella. 

Els/les adolescents no empadronats a Alella podran marcar  l'opció “vinculat al municipi”. *caldrà aportar un document que ho verifiqui. 

L'ordre de preinscripció no influeix en l'assignació de plaça. Ho determinarà el sorteig, si el nombre de preinscripcions supera les places ofertes. 

Podeu consultar el procediment del sorteig en aquest enllaç: Criteris d'assignació de places.

Per qualsevol dubte, podeu enviar-nos un correu a adolescencia@alella.cat

El termini de preinscripció a l'Adrenalina de l'estiu és des del 18 de maig a les 10h fins al 28 de maig de 2020 a les 14h. No s'acceptarà cap preinscripció fora de termini.

El dijous 28  de maig a partir de les 16h es publicaran les llistes provisionals al web de l'ajuntament. Totes les persones preinscrites podran consultar el seu número de preinscripció.

El divendres 29 a partir de les 16h  es publicaran les llistes definitives al web de l'ajuntament.

Del dilluns 1 de juny de 2020 fins al 5 de juny de 2020 caldrà formalitzar la inscripció un cop s'hagi rebut l'assignació de plaça. *rebreu un correu electrònic explicant-ho. 

* A causa de la COVID-19, les fases de desconfinament, el nombre de places, les activitats i la seva organització podran veure's alterades.

 
Cliqueu per veure l'ajuda *Tria la setmana o setmanes que et vols apuntar?
*El/la adolescent està empadronat a Alella?
En el cas que NO estigui empadronat, està vinculat al Municipi? (Centre educatiu, activitat extraescolar, entitat juvenil, entre altres)
Cliqueu per veure l'ajuda *Com t'ha arribat la programació de l'Espai Jove?
INFORMACIÓ PER FER EL PAGAMENT

  FORMA DE PAGAMENT

  •  Un cop rebis un correu amb l'assignació de la plaça. Podràs realitzar el pagament. 
  • A partir del divendres 29 de maig, rebràs la informació a través d'un correu electrònic. 
  • Rebràs tota la informació necessària per formalitzar la inscripció. 
  • Per qualsevol dubte, pots enviar-nos un correu electrònic a adolescencia@alella.cat. 

 

*Autoritzo la publicació de FOTOGRAFIES i VÍDEOS que es realitzen a les activitats programades per l'ESPAI 12·16  als diferents mitjans i xarxes socials municipals
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat
*
*
*

Protecció de Dades
D\'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s\'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer per tal de realitzar la gestió tècnicoadministrativa d\'aquesta activitat així com també per a la tramesa d\'informació d'altres activitats organitzades per l\'Ajuntament d\'Alella. L\'exercici dels drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant instància presentada en el Registre (Pl. de l\'Ajuntament, 1 08328 Alella)

Pujar al principi de la pàgina